Libnet.ro
UNICEF

17:00

CFR Cluj si Steaua se intalnesc in cel mai interesant meci al etapei 22

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj si Steaua se intalnesc in cel mai interesant meci al etapei 22

CFR Cluj - Steaua este meciul vedeta al etapei 22 si are loc sambata seara de la ora 20:00, live pe onlinesport. ro. continuă pe Online Sport

Meciul CFR Cluj - Steaua, intrerupt cateva minute din cauza scandarilor antimaghiare

Arbitrul central al partidei CFR Cluj - Steaua Bucuresti, disputata sambata seara, a oprit jocul, in minutul 22, din cauza unor scandari antimaghiare ale galeriei Stelei. Afara, afara cu ungurii din tara!, au strigat suporterii formatiei oaspete, potrivit GSP. ro.

CFR Cluj - Steaua: nimic pe teren, totul in tribune. Arbitrul le-a cerut celor prezenti sa nu mai scandeze Romania

Deplasarea pe care Steaua a facut-o sambata, in Ardeal, la CFR Cluj, a fost tinta razboiului etnic romano-maghiar.

CFR Cluj - Steaua: nimic pe teren, totul in tribune. Observatorul meciului le-a cerut celor prezenti sa nu mai scandeze Romania

Ros-albastrii s-au impus prin golul lui Alexandru Chipciu, reusit in minutul 83, insa deplasarea pe care Steaua a facut-o sambata, in Ardeal, la CFR Cluj, a fost tinta razboiului etnic romano-maghiar.

Steaua a batut CFR Cluj cu 1-0, in Liga I

Echipa Steaua Bucuresti a invins, sambata seara, pe CFR Cluj in deplasare, cu scorul de 1-0, intr-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Unicul gol a fost a inscris de Alex Chipciu in minutul 83. Mijlocasul.

Mircea Sandu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Mircea Sandu, dupa alegerea lui Razvan Burleanu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Euro, cel mai mare nivel fata de dolar

Euro s-a apreciat cu peste 1%, vineri, si a atins cel mai ridicat nivel de peste 1,39 dolari pe unitate, sustinut de revenirea optimismului investitorilor in privinta zonei euro, transmite agentia de presa AFP.

Micul Pompei, descoperit in nord-estul Venetiei: Este cel mai bine pastrat complex funerar roman

Cel mai mare si mai bine pastrat complex funerar roman, supranumit Micul Pompei a fost adus la suprafata in timpul unor sapaturi arheologice realizate la 70 de kilometri, in nord-estul Venetiei, au anuntat.

Euro, la cel mai inalt nivel din ultimii trei ani, fata de dolar.

Euro s-a apreciat, vineri, cu peste 1% si a atins cel mai ridicat nivel din octombrie 2011, de peste 1,39 dolari pe unitate, transmite AFP, conform Mediafax. Interesul pentru euro a crescut incepand de joi, sustinut de declaratii incurajatoare ale presedintelui Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, referitoare la zona euro, unde institutia anticipeaza o crestere economica de 1,2% si o inflatie de 1%, in acest an. Citeste si: Bancile europene se pregatesc pentru o noua era Euro este .

Cel mai asteptat film al anului, Closer to the moon, in regia lui Nae Caranfil, lansat si in Romania (VIDEO)

Nae Caranfil si-a lansat joi seara, la Cinema Pro, cel mai nou film, Mai aproape de luna Closer to the moon) si a primit numai cuvinte de lauda. Asta dupa ce premiera mondiala a peliculei a avut loc la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )