Libnet.ro
UNICEF

18:30

Champions League: Real Madrid, victorie categorica cu Apoel/ Super Ronaldo a marcat de doua ori

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Real Madrid, victorie categorica cu Apoel/ Super Ronaldo a marcat de doua ori

Formatia Real Madrid, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, a inceput faza grupelor actualei editii a competitiei cu o victorie, scor 3-0 cu Apoel Nicosia, partida la care Cristiano Ronaldo a marcat de doua ori, potrivit news. ro. Tot miercuri, Manchester City a invins in deplasare Feyenoord, scor 4-0, si Tottenham s-a impus in fata Borussiei Dortmund, scor 3-1. continuă pe Hotnews

LIVE Champions League: Real Madrid incepe apararea trofeului (21:45)

De la 21:45 urmariti live text in aceasta pagina evolutia scorului si amanunte in timp real de la meciurile programate, miercuri seara, in grupele Champions League.

LIVE Champions League: Real Madrid incepe apararea trofeului

De la 21:45 urmariti live text in aceasta pagina evolutia scorului si amanunte in timp real de la meciurile programate, miercuri seara, in grupele Champions League.

BARCELONA-JUVENTUS LIVE ONLINE STREAM PRO TV DOLCE SPORT CHAMPIONS LEAGUE. Meci complicat pentru Messi

Real Madrid, castigatoarea ultimelor doua editii ale Ligii Campionilor la fotbal, si FC Barcelona, chiar daca l-a pierdut pe starul b.

Barcelona, victorie categorica cu Juventus

Inceput fulminant de sezon in Champions League pentru Barcelona, echipa care a invins-o fara drept de apel pe Juventus, cu 3-0, intr-un meci in care Lionel Messi a facut diferenta prin doua goluri marcate si alte faze de mare spectacol.

REAL MADRID - APOEL NICOSIA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE - VIDEO

REAL MADRID - APOEL NICOSIA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. REAL MADRID debuteaza in noul sezon al Ligii Campionilor in aceasta seara, cu un meci pe teren propriu cu APOEL.

Rezultatele serii de miercuri din grupele UEFA Champions League (FOTO)

Miercuri seara au avut loc ultimele meciuri din prima etapa a grupelor UEFA Champions League. Marile favorite Real Madrid si Manchester City au reusit sa se impuna la debutul in acest sezon.

Champions League: Tottenham vs Borussia si Liverpool vs Sevilla, meciurile vedeta ale zilei (Programul televizarilor)

Real Madrid campioana ultimelor doua editii) va incerca sa isi apere titlul si in acest sezon, galacticii fiind aproape de a stabili un record pentru Champions League, noul format: trei trofee la rand. Tottenham vs Borussia si Liverpool vs Sevilla sunt, cel putin la prima vedere, meciurile vedeta ale zilei din C1. Intra in material pentru a vedea programul televizarilor.

Champions League: Barcelona vs Juventus, meciul zilei (Programul complet al televizarilor)

O noua editie de Champions League va pleca marti la drum, cu aceleasi mari favorite la castigarea trofeului cel putin la prima vedere): Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen sau Juventus. Prima zi ne aduce in lumina reflectoarelor un meci care a devenit deja un clasic al ultimelor sezoane din C1: Barcelona vs Juventus. Cele doua s-au intalnit in finala din 2015 au avut castig de cauza catalanii) si in sezonul recent incheiat: italienii i-au eliminat pe Messi si compania in sferturi. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei si al televizarilor.

Rezultate din Champions League

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, miercuri seara, in prima etapa din Champions League.

Programul meciurilor de miercuri in Champions League si echipele probabile

Vedeti mai jos care sunt meciurile programate, miercuri, in prima etapa a Champions League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2353 seconds )