Libnet.ro
UNICEF

19:45

Champions League: Tottenham vs Juventus, meciul serii

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Tottenham vs Juventus, meciul serii

Wembley va gazdui in aceasta seara duelul de foc dintre Tottenham si Juventus, doua dintre cele mai puternice formatii la ora actuala. Dupa ce a reusit sa smulga o remiza in partida de pe Allianz Stadium scor 2-2), formatia lui Mauricio Pochettino are prima sansa la calificarea in sferturile de finala ale Champions League. Misiunea nu va fi una deloc usoara pentru londonezi, adversara fiind echipa care a disputat doua din ultimele trei finale. In cealalta confruntare a serii, Manchester City va primi vizita celor de la Basel. Cetatenii au de indeplinit o simpla formalitate, dupa ce s-au impus in prima mansa cu 4-0. continuă pe Hotnews

CHAMPIONS LEAGUE. TOTTENHAM - JUVENTUS TORINO ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO. Meci decisiv pentru Buffon

TOTTENHAM - JUVENTUS TORINO ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO Clubul italian de fotbal Juventus Torino a raportat la mijlocul sezonului o diminuare cu 40% a profitului campioanei Italiei, care.

VIDEO Splendid, dramatic, electrizant: Tottenham - Juventus, meciul inceputului de an! Surpriza uriasa si la Manchester

Daca marti, primele partide retur din optimile Ligii Campionilor au dezamagit, in schimb, miercuri, iubitorii fotbalului s-au delectat cu doua confruntari de cinci stele.

LIVE Tottenham - Juventus (21:45)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Tottenham - Juventus din returul optimilor Champions League. In tur a fost 2-2.

LIVE Tottenham - Juventus 0-0

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Tottenham - Juventus din returul optimilor Champions League. In tur a fost 2-2.

LIVE Tottenham - Juventus 1-0

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Tottenham - Juventus din returul optimilor Champions League. In tur a fost 2-2.

Champions League: PSG vs Real Madrid, duelul decisiv pentru sferturi - Vor reusi parizienii sa elimine campioana Europei?

Cea mai asteptata confruntare din returul optimilor de finala ale Champions League se va disputa marti, pe Parc des Princes. Invinsa cu 3-1 in meciul tur, PSG cauta sa se razbune in fata celor de la Real Madrid campioana en-titre a Europei) si sa se califice, chiar si fara Neymar, in sferturile competitiei. Este meciul anului. Este un moment unic pentru toti fanii nostri si pentru toata lumea care iubeste fotbalul in Franta si in Paris a fost descrierea facuta de Unai Emery, tehnicianul parizienilor. In cealalta partida a serii se intalnesc Liverpool si FC Porto.

TOTTENHAM - JUVENTUS LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

TOTTENHAM - JUVENTUS LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. JUVENTUS are meci greu la Londra, cu TOTTENHAM, in optimile LIGII CAMPIONILOR, LIVE VIDEO pe TELEKOM SPORT si ONLINE STREAM pe.

CHAMPIONS LEAGUE. MANCHESTER CITY - FC BASEL ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO. Guardiola nu are emotii

MANCHESTER CITY - FC BASEL ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO Manchester City trebuie sa domine pe termen lung fotbalul englez si cel european pentru a fi comparat cu FC Barcelona, a declarat Pep.

FOTOGALERIE Champions League in imagini: Emotie, tristete, bucurie, fotbal spectacol - Seara in care Real Madrid si Liverpool au obtinut biletele pentru sferturi

Champions League si-a aflat, marti seara, numele primelor doua echipe care au patruns in faza sferturilor. Nu a fost loc de surprize, favoritele Real Madrid si Liverpool castigandu-si pe merit gratie valorii prezenta intre cele mai bune opt echipe de pe Batranul Continent. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE de la partidele de pe Parc des Princes si Anfield.

Presedintele PSG, dezamagit dupa eliminarea din Champions League: Toata lumea este foarte nervoasa. Vom vedea ce trebuie schimbat

Presedintele lui Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, s-a declarat extrem de dezamagit dupa ce Real Madrid a castigat si returul de pe Parc des Princes scor 2-1), iar echipa sa a fost eliminata in optimile Champions League. Toata lumea este foarte nervoasa. Trebuie sa ne calmam si apoi vom reflecta asupra a ceea ce trebuie schimbat, a spus conducatorul parizienilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )