Libnet.ro
UNICEF

15:01

Charlie Hebdo, coperta cu o noua caricatura a profetului Mohamed, in numarul de miercuri

B1 B1,
Charlie Hebdo, coperta cu o noua caricatura a profetului Mohamed, in numarul de miercuri

Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo, care urmeaza sa fie tiparit marti, va avea pe coperta o caricatura a profetului Mahomed, in care acesta are in mana o pancarta cu mesajul Je suis Charlie. Deasupra. continuă pe B1

UPDATE Urmatorul numar din Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare si va contine caricaturi ale profetului Mahomed

UPDATE Numarul de miercuri al revistei satirice Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum a fost prevazut initial, a anuntat distribuitorul revistei, MLP, care primeste avalanse de comenzi din Franta si din strainatate, potrivit Mediafax. Urmatorul numar din Charlie Hebdo, pregatit de supravietuitorii atentatului sangeros impotriva cotidianului satiric, va continua sa ia in vizor politica si religiile si va include evident caricaturi ale profetului Mahomed, spune avocatul saptamanalului, citat de AFP.

Charlie Hebdo publica miercuri un nou numar in 3 milioane de exemplare. Cum arata coperta revistei

Pe coperta primlui numar al revistei Charlie Hebdo dupa atentat, care va aparea miercuri, 14 ianuarie, apare o caricatura a profetului Mahomed care tine o pancarta pe care este scris textul Je suis Charlie - Eu sunt Charlie.

Urmatorul numar al Charlie Hebdo, scos pe piata in trei milioane de exemplare. Cum va arata coperta

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro.

Autoritatea islamica din Egipt recomanda revistei Charlie Hebdo sa evite provocarile nejustificate

Autoritatea islamica din Egipt, Dar al-Ifta, a lansat marti un avertisment privind intentia revistei satirice franceze Charlie Hebdo de a publica o noua caricatura cu Profetul Mahomed, argumentand ca este o.

EGIPT: Autoritatea islamica le recomanda celor de la Charlie Hebdo SA EVITE PROVOCARILE NEJUSTIFICATE

Dar al-Ifta, autoritatea islamica din Egipt, le-a cerut redactorilor revistei de satira Charlie Hebdo sa se abtina de la a publica o noua caricatura cu Profetul Mahomed, argumentand ca este o provocare nejustificata care ofenseaza 1,5 miliarde de musulmani, .

Asa va arata COPERTA revistei Charlie Hebdo de MAINE. Va fi imprimata in trei milioane de exemplare

Editia de miercuri a saptamanalului satiric Charlie Hebdo va fi imprimata in trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum fusese prevazut initial, a anuntat MLP Messageries lyonnaises de presse),.

Atacul la Charlie Hebdo, revendicat de Al-Qaida in Peninsula Arabia: Vor fi noi atacuri in SUA, Franta si Marea Britanie din cauza actelor de blasfemie

Al-Qaida in Peninsula Arabica a organizat si a coordonat atacul comis la redactia Charlie Hebdo, afirma un lider al grupului terorist, explicand ca este un act de razbunare dupa ofensarea Profetului Mahomed si amenintand SUA, Franta si Marea Britanie cu noi atacuri din cauza actelor de blasfemie, relateaza Mediafax.

VIDEO Prima pagina din Charlie Hebdo care apare miercuri: Profetul Mahomed tine in mana o pancarta pe care scrie Je suis Charlie. Noul numar va avea 3 milioane de exemplare

In primul numar dupa masacrul asupra redactiei sale, publicatia satirica Charlie Hebdo care va aparea miercuri il infatiseaza pe prima pagina pe profetul Mohamed. Are o lacrima in ochi si tine o pancarta pe care scrie Je suis Charlie Sunt Charlie), sub titlul Totul este iertat, un desen semnat Luz obtinut de agentia de presa AFP.

VIDEO Cum arata o sedinta editoriala la Charlie Hebdo: momentul cand caricaturistii au atras atentia islamistilor

Realizatorii francezi Jerome Lambert si Philippe Picard au filmat o sedinta editoriala a jurnalistilor de la Charlie Hebdo din februarie 2006, cand acestia realizau desenul cu profetul Mohamed care le-a atras atentia islamistilor, cu titlul E.

Atentat terorist in Franta. Numarul viitor al Charlie Hebdo, in trei milioane de exemplare

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )