Libnet.ro
UNICEF

14:15

Autoritatea islamica din Egipt recomanda revistei Charlie Hebdo sa evite provocarile nejustificate

Antena3 Antena3,
Autoritatea islamica din Egipt recomanda revistei Charlie Hebdo sa evite provocarile nejustificate

Autoritatea islamica din Egipt, Dar al-Ifta, a lansat marti un avertisment privind intentia revistei satirice franceze Charlie Hebdo de a publica o noua caricatura cu Profetul Mahomed, argumentand ca este o. continuă pe Antena3

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, relateaza AFP. intrebat daca vor mai exista caricaturi cu Mahomed in viitorul numar al revistei, avocatul revistei.

Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo: 3 milioane de exemplare

Editia de miercuri a revistei franceze Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare, a anuntat distribuitorul revistei, care a precizat ca s-a facut o suplimentare de la un milion de exemplare, cat erau planificate initial.

VIDEO. L-am razbunat pe Profetul Mahomed strigau teroristii dupa masacrul de la redactia revistei Charlie Hebdo

O noua inregistrare video publicata de Sky News ii surprinde pe fratii Kouachi iesind calm din sediul redactiei revistei satirice Charlie Hebdo dupa ce au omorat 12 persoane in timp ce strigau L-am razbunat pe Profetul Mahomed.

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunta avocatul publicatiei, citat de AFP. intrebat la postul FranceInfo daca vor exista caricaturi.

Asa va arata COPERTA revistei Charlie Hebdo de MAINE. Va fi imprimata in trei milioane de exemplare

Editia de miercuri a saptamanalului satiric Charlie Hebdo va fi imprimata in trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum fusese prevazut initial, a anuntat MLP Messageries lyonnaises de presse),.

Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare

Editia de miercuri a saptamanalului satiric Charlie Hebdo va fi imprimata in trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum fusese prevazut initial, a anuntat Messageries lyonnaises de presse MLP),.

EGIPT: Autoritatea islamica le recomanda celor de la Charlie Hebdo SA EVITE PROVOCARILE NEJUSTIFICATE

Dar al-Ifta, autoritatea islamica din Egipt, le-a cerut redactorilor revistei de satira Charlie Hebdo sa se abtina de la a publica o noua caricatura cu Profetul Mahomed, argumentand ca este o provocare nejustificata care ofenseaza 1,5 miliarde de musulmani, .

Un ziar german a fost vizat de un atac dupa ce a publicat caricaturi cu Mohamed ale revistei Charlie Hebdo

Hamburger Morgenpost, un cotidian din Hamburg Germania) a fost tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminica dimineata, dupa ce a publicat caricaturi cu profetul Mohamed ale revistei satirice franceze Charlie.

Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis

Evenimentele tragice care au marcat, in ultimele zile, Franta se pare ca nu s-au sfarsit odata cu lichidarea autorilor atentatelor teroriste. Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis, in noaptea de sambata spre duminica, impuscandu-se cu arma din dotare.

Charlie Hebdo publica miercuri un nou numar in 3 milioane de exemplare. Cum arata coperta revistei

Pe coperta primlui numar al revistei Charlie Hebdo dupa atentat, care va aparea miercuri, 14 ianuarie, apare o caricatura a profetului Mahomed care tine o pancarta pe care este scris textul Je suis Charlie - Eu sunt Charlie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )