Libnet.ro
UNICEF

22:15

Urmatorul numar al Charlie Hebdo, scos pe piata in trei milioane de exemplare. Cum va arata coperta

Adevărul Adevărul,
Urmatorul numar al Charlie Hebdo, scos pe piata in trei milioane de exemplare. Cum va arata coperta

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Urmatorul numar al Charlie Hebdo, in trei milioane de exemplare

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro.

Urmatorul numar al Charlie Hebdo va avea un tiraj-record si va fi distribuit in afara Frantei

Urmatorul numar al saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, care va aparea pe piata miercurea viitoare, este cerut cu insistenta si in strainatate si va fi distribuit cel putin in alte doua tari, Spania si Elvetia, au anuntat mai multe surse.

Atentat terorist in Franta. Decriptarea, pagina cu pagina, a ultimului numar din Charlie Hebdo. Ce aveau ziaristii in fata in momentul in care au fost asasinati

Unul dintre cei mai importanti oameni de cultura romani contemporani, scriitorul iesean Dan Alexe, explica, pagina cu pagina, ce au vrut sa transmita ziaristii de la Charlie Hebdo in ultimul numar al saptamanalului, cel pe care-l aveau pe masa de sedinta cand au fost atacati de teroristi.

UPDATE Urmatorul numar din Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare si va contine caricaturi ale profetului Mahomed

UPDATE Numarul de miercuri al revistei satirice Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum a fost prevazut initial, a anuntat distribuitorul revistei, MLP, care primeste avalanse de comenzi din Franta si din strainatate, potrivit Mediafax. Urmatorul numar din Charlie Hebdo, pregatit de supravietuitorii atentatului sangeros impotriva cotidianului satiric, va continua sa ia in vizor politica si religiile si va include evident caricaturi ale profetului Mahomed, spune avocatul saptamanalului, citat de AFP.

Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare

Editia de miercuri a saptamanalului satiric Charlie Hebdo va fi imprimata in trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum fusese prevazut initial, a anuntat Messageries lyonnaises de presse MLP),.

Viitorul numar al Charlie Hebdo va contine caricaturi cu profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice saptamanale Charlie Hebdo va contine caricaturi cu profetul Mahomed, a anuntat astazi Richard Malka, avocatul publicatiei, citat de AFP.

Echipa Charlie Hebdo a primit donatii de 1,6 mil. euro si lucreaza la urmatorul numar in redactia Liberation

Jurnalistii si caricaturistii saptamanalului Charlie Hebdo isi desfasoara activitatea in redactia cotidianului Liberation, unde vor realiza editia de miercurea viitoare a publicatiei, pentru care au primit donatii de 1 milion de euro de la.

Atentat terorist in Franta. Numarul viitor al Charlie Hebdo, in trei milioane de exemplare

Numarul viitor al publicatiei franceze Charlie Hebdo, care apare miercuri, va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, informeaza Messageries Lyonnaises de Presse MLP), citata de AFP si Le Figaro.

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, relateaza AFP. intrebat daca vor mai exista caricaturi cu Mahomed in viitorul numar al revistei, avocatul revistei.

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunta avocatul publicatiei, citat de AFP. intrebat la postul FranceInfo daca vor exista caricaturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )