Libnet.ro
UNICEF

14:30

Charlie Hebdo, distribuita si in strainatate. Tiraj dn milion de exemplare!

România Liberă România Liberă,
Charlie Hebdo, distribuita si in strainatate. Tiraj dn milion de exemplare!

Editia urmatoare a saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo va fi distribuit si in strainatate, in cel putin alte doua tari, Spania si Elvetia, au anuntat vineri mai multe surse. continuă pe România Liberă

Charlie Hebdo, distribuita si in strainatate. Tiraj de un milion de exemplare!

Editia urmatoare a saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo va fi distribuit si in strainatate, in cel putin alte doua tari, Spania si Elvetia, au anuntat vineri mai multe surse.

Presa internationala, dupa atacul de la Paris: Tiraj record saptamana viitoare pentru Charlie Hebdo: 1 milion de exemplare / Si americanii au complotat pentru uciderea caricaturistilor care au satirizat Islamul / A fost un atac pentru a pedepsi angajamen

Ziarele internationale dezbat atentatul de la Paris, lansand multe ipoteze legate de cauze si efectele ce s-ar putea intinde in intreaga Europa. Cu un ajutor public in valoare de 1 milion de euro, Charlie Hebdo promite sa tipareasca saptamana viitoare un numar supravietuitor, cu un tiraj de un milion de exemplare.

Presa internationala, dupa atacul de la Paris: Tiraj record saptamana viitoare pentru Charlie Hebdo: 1 milion de exemplare / Americani - vinovati de complot impotriva satirei la adresa islamului? / A fost un atac pentru a pedepsi angajamentele Frantei di

Ziarele internationale dezbat atentatul de la Paris, lansand multe ipoteze legate de cauze si efectele ce s-ar putea intinde in intreaga Europa. Cu un ajutor public in valoare de 1 milion de euro, Charlie Hebdo promite sa tipareasca saptamana viitoare un numar supravietuitor, cu un tiraj de un milion de exemplare.

Urmatorul numar al Charlie Hebdo va avea un tiraj-record si va fi distribuit in afara Frantei

Urmatorul numar al saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, care va aparea pe piata miercurea viitoare, este cerut cu insistenta si in strainatate si va fi distribuit cel putin in alte doua tari, Spania si Elvetia, au anuntat mai multe surse.

Revista Charlie Hebdo a primit intariri. Caricaturisti din intreaga lume au donat desene pentru publicatia franceza JeSuisCharlie

Caricaturisti din intreaga lume s-au mobilizat pentru ca revista de satira Charlie Hebdo sa apara in continuare. Acestia au donat desene pentru ca publicatia sa fie tiparita intr-un milion de exemplare, in.

Echipa Charlie Hebdo a primit donatii de 1,6 mil. euro si lucreaza la urmatorul numar in redactia Liberation

Jurnalistii si caricaturistii saptamanalului Charlie Hebdo isi desfasoara activitatea in redactia cotidianului Liberation, unde vor realiza editia de miercurea viitoare a publicatiei, pentru care au primit donatii de 1 milion de euro de la.

Caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mohamed au fost republicate de un ziar din Danemarca

Un ziar danez a republicat caricaturile cu profetul Mohamed realizate de jurnalistii de la Charlie Hebdo. Editia de joi a publicatiei Berlingske, disponibil online inca de miercuri seara, prezinta cateva foste pagini din Charlie Hebdo. Printre ele se afla si imaginea cu profetul Mohamed, relateaza The Independent.

LIVE TEXT Atentatul asupra ziarului Charlie Hebdo: Atacatorii, doi frati franco-algerieni intorsi de curand din Siria, sunt in continuare cautati de politie. Un presupus complice s-a predat, sapte persoane arestate

Politia franceza si-a restrans investigatia privind atentatul asupra ziarului Charlie Hebdo la doi suspecti franco-algerieni, originari din orasul Pantin o suburbie a Parisului), informeaza publicatia Le Point in pagina electronica. Potrivit informatiilor Le Point, acestia au revenit din Siria in vara anului trecut. Cei doi barbati au 32 si respectiv 34 de ani, mai noteaza publicatia citata. --------------------------------Ora 8. 54: Sapte persoane sunt deja arestate - Le Monde, citand surse judiciareOra 8. 53: Manuel Valls: Stiam ca un atentat ar putea avea loc pe pamant francez RTL, via Le Monde)Ora 8. 51: Premierul francez Manuel Valls: Nu stim daca suspectii mai sunt in Franta sau au plecat in strainatate RTL)Ora 07:10 Un lider al retelei teroriste Stat Islamic saluta atacul comis la redactia Charlie HebdoOra 04. 00 Politia a difuzat un apel catre martori, cu fotografiile celor doi frati cautatiOra 03. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

LIVE TEXT Atacatorii de la Charlie Hebdo, doi frati franco-algerieni intorsi de curand din Siria, sunt in continuare cautati de politie. Au fost identificati dupa ce si-au uitat cartea de identitate in masina. Un presupus complice s-a predat, sapte perso

Politia franceza si-a restrans investigatia privind atentatul asupra ziarului Charlie Hebdo la doi suspecti franco-algerieni, originari din orasul Pantin o suburbie a Parisului), informeaza publicatia Le Point in pagina electronica. Potrivit informatiilor Le Point, acestia au revenit din Siria in vara anului trecut. Cei doi barbati au 32 si respectiv 34 de ani, mai noteaza publicatia citata. --------------------------------Ora 9. 03: Cei doi frati au fost identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita in atentat Le Figaro)Ora 8. 54: Sapte persoane sunt deja arestate - Le Monde, citand surse judiciareOra 8. 53: Manuel Valls: Stiam ca un atentat ar putea avea loc pe pamant francez RTL, via Le Monde)Ora 8. 51: Premierul francez Manuel Valls: Nu stim daca suspectii mai sunt in Franta sau au plecat in strainatate RTL)Ora 07:10 Un lider al retelei teroriste Stat Islamic saluta atacul comis la redactia Charlie HebdoOra 04. 00 Politia a difuzat un apel catre martori, cu fotografiile celor doi frati cautatiOra 03. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

Echipa Charlie Hebdo isi desfasoara activitatea in redactia Liberation si a primit mai multe donatii

Jurnalistii si caricaturistii saptamanalului Charlie Hebdo isi desfasoara activitatea in redactia cotidianului Liberation, unde vor realiza editia de miercurea viitoare a publicatiei, pentru care au primit donatii de la Guvernul francez, dar si de la alte entitati, precum ziarul The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )