Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mohamed au fost republicate de un ziar din Danemarca

Hotnews Hotnews,
 Caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mohamed au fost republicate de un ziar din Danemarca

Un ziar danez a republicat caricaturile cu profetul Mohamed realizate de jurnalistii de la Charlie Hebdo. Editia de joi a publicatiei Berlingske, disponibil online inca de miercuri seara, prezinta cateva foste pagini din Charlie Hebdo. Printre ele se afla si imaginea cu profetul Mohamed, relateaza The Independent. continuă pe Hotnews

Caricaturile Charlie Hebdo - preluate joi de numeroase ziare din Europa si SUA. Presa germana - in linia intai

Multe institutii media importante din Europa si SUA au optat sa nu preia, in editiile lor de joi, caricaturile publicatiei franceze Charlie Hebdo. Altele, insa, nu doar ca au publicat imaginile care s-au raspandit oricum, fulger, pe Internet in ultimele 24 de ore, ci chiar le-au editat pentru a le intari mesajul sau pentru a-l adapta la situatia produsa de atacul sangeros asupra redactiei revistei de satira.

Mai multe institutii de presa din lume au cenzurat caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mahomed

Unele dintre cele mai importante institutii de presa din lume, intre care ziarele The Telegraph si The New York Times, agentia de stiri Associated Press si televiziunea CNN, au cenzurat difuzarea caricaturilor.

Revista Charlie Hebdo a mai fost victima unui atentat in 2011, din cauza unei coperte cu profetul Mahommed (FOTO)

Publicatia satirica Charlie Hebdo din Paris, unde miercuri a avut loc un atac armat soldat cu 12 morti, a fost victima unui atentat, in noiembrie 2011. Tot atunci, site-ul publicatiei a fost atacat de hackeri. Se.

Atentat terorist in Franta: Revista Charlie Hebdo a mai fost tinta mai multor atacuri din partea islamistilor in ultimii ani

Atentat terorist in Franta. Revista Charlie Hebdo de la Paris a fost tinta mai multor atentate teroriste savarsite de islamisti religiosi. in noiembrie 2011, sediul saptamanalului francez satiric a fost distrus de un incendiu premeditat. A fost, cel mai probabil, o razbunare dupa ce redactia a publicat caricaturi cu profetul Mohamed si l-a numit redactor-sef pentru numarul urmator.

LIVE TEXT Atacatorii de la Charlie Hebdo ar fi fost localizati in regiunea Aisne, pe o sosea care leaga Parisul de frontiera cu Belgia / Cei doi barbati poarta cagule, au arme kalashnikov si lansatoare de racheta

Doi barbati suspectati ca ar fi teroristii care au atacat sediul revistei satirice Charlie Hebdo au fost localizati in nordul Frantei, in regiunea Aisne, si sunt inarmati, au declarat surse apropiate anchetei, citate de France Presse. Cotidianul Le Parisien scrie ca suspectii ar fi fost localizati in localitatea Villers-Cotteret, pe drumul RN2, care leaga Parisul de frontiera franco-belgiana.

Charlie Hebdo, o tinta predilecta a atacurilor islamiste din ultimii ani

Atentat terorist in Franta. Revista Charlie Hebdo de la Paris a fost tinta mai multor atentate teroriste savarsite de islamisti religiosi. in noiembrie 2011, sediul saptamanalului francez satiric a fost distrus de un incendiu premeditat. A fost, cel mai probabil, o razbunare dupa ce redactia a publicat caricaturi cu profetul Mohamed si l-a numit redactor-sef pentru numarul urmator.

Atentat terorist la Paris, Franta: De ce interzice Islamul imaginile cu profetul Mohamed

Atentatul terorist de la Paris, comis miercuri in sediul revistei Charlie Hebdo, care a publicat mai multe caricaturi cu profetul Mohamed, readuce in discutie motivele pentru care Islamul interzice imaginile cu intemeietorul religiei islamice. Potrivit Islamului, portretizarea profetului Mohamed poate duce la idolatrizarea unui om in locul lui Allah.

GALERIE FOTO. Caricaturile cu Mahomed care au declansat atacul terorist asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo

Cel putin 11 persoane au fost ucise in atacul de miercuri de la sediul ziarului satiric francez Charlie Hebdo, a anuntat Parchetul din Paris, citat de Europe1 in pagina electronica.

GALERIE FOTO. Caricaturile cu Mahomed care ar fi putut declansa atacul terorist asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo

Publicatia satirica Charlie Hebdo, unde 12 persoane au murit, dupa un atac terorist asupra redactiei, a publicat in ultimii doi ani mai multe caricaturi in care il ironizeaza pe Mahomed si pe liderii politici musulmani.

De ce au fost cenzurate caricaturile din Charlie Hebdo in principalele ziare din SUA si Marea Britanie

New York Times, Reuters si Associated Press nu au publicat imagini cu caricaturi din Charlie Hebdo, explicand ca regulile interne le interzic sa publice imagini care lezeaza sensibilitatea religioasa a cititorilor. Wall Street Journal a publicat anumite caricaturi, dar niciuna care il reprezinta pe profet, conform Le Figaro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )