Libnet.ro
UNICEF

10:30

Charlie Hebdo nu este primul! Alte interpretari ale lui Mahomed care au starnit furia musulmanilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Charlie Hebdo nu este primul! Alte interpretari ale lui Mahomed care au starnit furia musulmanilor

Un atac terorist la sediul Charlie Hebdo din Paris, un saptamanal satiric francez, a lasat in urma 12 morti. Faptasii ar fi raspuns astfel la o serie de desene controversate publicate de ziarul francez, care uneori il reprezentau pe profetul Mahomed. continuă pe Wall-Street Ro

Iranul denunta atacul de la sediul Charlie Hebdo: Este un act strain islamului

Iranul a denuntat miercuri atacul comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, apreciind ca orice act terorist contra unor persoane) nevinovate este strain gandirii si.

Efectul Charlie Hebdo pe eBay - De la insigne de un dolar, la numere ale revistei la peste 100.000 dolari

Tragedia de la revista franceza de satira Charlie Hebdo a facut ca pe eBay sa apare un numar urias de numere ale revistei, dar si diverse produse ce profita de fenomenul Je Suis Charlie de pe retelele de socializare. S-a ajuns astfel ca cele mai scumpe numere ale revistei sa coste peste 100. 000 de dolari, mai ales daca sunt cele controversate, cu profetul Mahomed pe coperta. Cele mai ieftine produse sunt stickere si insigne la sub doi dolari.

Atentat terorist in Franta. Cine sunt cei patru caricaturisti de la Charlie Hebdo ucisi in atacul de la Paris

In atentatul terorist din Franta, patru caricaturisti ai revistei satirice Charlie Hebdo se numara printre cei 12 morti. Charlie Hebdo este o publicatie cunoscuta in toata lumea dupa publicarea unor controversate caricaturi ale profetului Mahomed, un simbol religios in lumea musulmana. Nu se stie cu siguranta pretextul acestui atentat terorist, dar acele caricaturi par sa fi fost principalul motiv.

Jurnalistii clujeni au aprins lumanari in memoria colegilor de la Charlie Hebdo

Cativa zeci de jurnalisti clujeni au aprins lumanari vineri seara, in fata Institutului Francez din Cluj-Napoca, in memoria jurnalistilor de la Charlie Hebdo, care au cazut victime ale atacului terorist de .

Unul dintre suspectii atentatului de la Charlie Hebdo, cunoscut de serviciile franceze antiterorism

Unui din cei doi francezi cautati de autoritatile franceze in urma atacului terorist de la publicatia de satira Charlie Hebdo este un islamist cunoscut de serviciile franceze antiterorism, acesta fiind condamnat pentru prima data in 2008.

MII DE OAMENI participa la marsurile de solidaritate cu victimele atacului de la Charlie Hebdo

Mii de persoane participa joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde, conform Mediafax. Sute.

Mii de oameni participa la o manifestatie in centrul Parisului, dupa atacul contra Charlie Hebdo (IMAGINI LIVE)

Mii de persoane participa joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde. Mii de persoane.

Mii de oameni, la o manifestatie in centrul Parisului, dupa atacul contra Charlie Hebdo

Mii de persoane au participat joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde. Mii de persoane.

Harta manifestatiilor de solidaritate cu ziarul Charlie Hebdo. Plus reactia caricaturistilor din toata lumea, pe Twitter

Jurnalisti si cetateni obisnuiti din Franta si multe alte parti ale lumii pregatesc manifestatii pasnice in memoria victimelor de la Charlie Hebdo, publicatie ce a fost, miercuri, tinta unui atac soldat cu cel putin 12 morti. Site-ul Journalism. co. uk distribuie o harta Google dezvoltata de ziarul francez Le Monde, ce ofera detalii despre aceste manifestatii, organizate in mare parte prin intermediul Facebook. Prin retelele sociale se solidarizeaza si caricaturistii din intreaga lume - vezi in material materialele distribuite de ei pe Twitter.

Atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Politia cauta doi frati de origine algeriana. Ei au fost identificati dupa ce si-au uitat cartea de identitate in masina

Joi, Politia franceza si-a restrans investigatia privind atentatul asupra ziarului Charlie Hebdo la doi suspecti franco-algerieni, originari din orasul Pantin o suburbie a Parisului). Potrivit informatiilor Le Point, acestia au revenit din Siria in vara anului trecut. Cei doi barbati au 32 si respectiv 34 de ani, mai noteaza publicatia citata. Intre timp, ziua de joi e una de haos in Franta, cu un atac asupra a doi politisti dintre care unul a fost ucis, si multe alte explozii si incidente in toata tara. --------------------------------Ora 12. 41: Cel care i-a recunoscut pe suspecti este seful unei benzinarii Le Parisien)!!!!! Ora 12. 22: Cei doi suspecti ar fi fost localizati in regiunea Aisne in nordul Frantei), scrie Le Parisien. Cei doi ar fi fost localizati in localitatea Villers-Cotteret, pe drumul RN2, care leaga Parisul de frontiera franco-belgiana. Cei doi corespund semnalmentelor si erau la bordul unui Renault Clio. In masina de vedeau arme grele. Ora 9. 03: Cei doi frati au fost identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita in atentat Le Figaro).

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )