Libnet.ro
UNICEF

20:15

Jurnalistii clujeni au aprins lumanari in memoria colegilor de la Charlie Hebdo

Antena3 Antena3,
Jurnalistii clujeni au aprins lumanari in memoria colegilor de la Charlie Hebdo

Cativa zeci de jurnalisti clujeni au aprins lumanari vineri seara, in fata Institutului Francez din Cluj-Napoca, in memoria jurnalistilor de la Charlie Hebdo, care au cazut victime ale atacului terorist de . continuă pe Antena3

Google a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor Charlie Hebdo

Panglica neagra Google. Motorul de cautare Google Romania a decis sa adauge, joi, o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor atentatului comis la sediul revistei Charlie Hebdo din Paris, atac in care si-au pierdut viata 12 persoane.

Google Romania a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor Charlie Hebdo

Motorul de cautare Google Romania a adaugat o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor atacului terorist produs, miercuri, la sediul saptamanalului satiric Charlie Hebdo din Paris, care s-a soldat .

Ligue 1: Minut de reculegere, in memoria victimelor de la Charlie Hebdo, inainte unui meci pentru evitarea retrogradarii

Partida dintre OSC Lille - Evian, o restanta din etapa a XIV-a a campionatului Frantei, va debuta cu un minut de reculegere in memoria victimelor atentatului terorist de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo.

Panglica neagra Google: semn de doliu adaugat in memoria victimelor atentatului terorist din Franta

Panglica neagra Google. Motorul de cautare Google aaugat, joi, o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor atentatului terorist din Franta, comis miercuri la sediul revistei Charlie Hebdo din Paris, atac in care si-au pierdut viata 12 persoane.

Ce masuri de securitate iau jurnalistii din Franta si Danemarca dupa atacul de la Charlie Hebdo

Masurile de securitate au fost intensificate in intreaga Franta in urma atacului de la sediul publicatiei Charlie Hebdo, inclusiv asupra sediilor media, insa si o publicatie de satira din Danemarca si-a sporit protectia, in contextul in care si ei au.

Clujul e Charlie. Jurnalistii clujeni, solidari cu Franta. Libertatea presei nu se discuta, ea se afirma. Nu putem impune limite libertatii presei

Mai multi jurnalisti au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor atentatului din Paris si au aprins lumanari in fata Centrului Cultural Francez din Cluj-Napoca.

Atentat terorist in Franta. Clujul e Charlie. Jurnalistii clujeni, solidari cu Franta. Libertatea presei nu se discuta, ea se afirma

Mai multi jurnalisti au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor atentatului terorist din Franta si au aprins lumanari in fata Centrului Cultural Francez din Cluj-Napoca.

FOTO Jurnalistii timisoreni, solidari cu colegii de breasla de la Charlie Hebdo

Jurnalistii din Timisoara au aprins lumanari pentru victimele atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo din Paris.

Atentat terorist in Franta. Jurnalistii timisoreni, solidari cu colegii de breasla de la Charlie Hebdo

Atentat terorist in Franta. Jurnalistii din Timisoara au aprins lumanari pentru victimele atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo din Paris.

Cluj. Mars in memoria victimelor atentatului terorist de la Charlie Hebdo

Peste 500 de persoane au participat, joi seara, la Cluj-Napoca, la un mars in memoria victimelelor atentatului de la saptamanalul francez Charlie Hebdo, fiind aprinse 12 lumanari si purtate afise cu mesajul Je suis Charlie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3259 seconds )