Libnet.ro
UNICEF

22:15

Harta manifestatiilor de solidaritate cu ziarul Charlie Hebdo. Plus reactia caricaturistilor din toata lumea, pe Twitter

Hotnews Hotnews,
 Harta manifestatiilor de solidaritate cu ziarul Charlie Hebdo. Plus reactia caricaturistilor din toata lumea, pe Twitter

Jurnalisti si cetateni obisnuiti din Franta si multe alte parti ale lumii pregatesc manifestatii pasnice in memoria victimelor de la Charlie Hebdo, publicatie ce a fost, miercuri, tinta unui atac soldat cu cel putin 12 morti. Site-ul Journalism. co. uk distribuie o harta Google dezvoltata de ziarul francez Le Monde, ce ofera detalii despre aceste manifestatii, organizate in mare parte prin intermediul Facebook. Prin retelele sociale se solidarizeaza si caricaturistii din intreaga lume - vezi in material materialele distribuite de ei pe Twitter. continuă pe Hotnews

UPDATE. Franta: Marsuri de solidaritate cu redactia Charlie Hebdo

Peste 5. 000 de persoane s-au adunat la un mars organizat la Paris in semn de solidaritate cu victimele redactiei Charlie Hebdo, anunta surse din cadrul politiei citate de AFP. Pe pancartele participantilor se putea citi Eu sunt Charlie si Charb a murit liber.

Atentat terorist Franta. Je Suis Charlie - mesajul de solidaritate cu victimele de la Charlie Hebdo, devenit viral pe net

Un numar impresionant de oameni si-au aratat, prin intermediul celor mai populare retele sociale, solidaritatea fata de jurnalistii publicatiei satirice franceze Charlie Hebdo, care au fost tintele unui atentat terorist, in urma caruia 12 persoane au fost ucise, iar alte 10 au fost ranite, dintre care patru se afla in stare critica, scrie CNN.

Solidaritate. Peste 30.000 de oameni s-au adunat la Paris, dupa atacul de la publicatia Charlie Hebdo

Update 20. 50- Numarul celor care s-au adunat, miercuri seara, in Piata Republicii din Paris, in semn de solidaritate dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, a crescut la 30. 000 de oameni.

Cum s-a unit internetul impotriva atacatorilor de la Charlie Hebdo: Hashtagul JeSuisCharlie, folosit in intreaga lume in semn de solidaritate cu victimele

Jurnalistii din intreaga lume au postat pe Twitter hashtagul JeSuisCharlie n. red. EuSuntCharlie) in semn de solidaritate fata de victimele atentatului de la sediul revistei Charlie Hebdo, transmite The Independent.

Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo (VIDEO)

Jurnalistul Martin Boudot, de la agentia Premieres Ligne, a publicat primele imagini filmate de la atacul terorist de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Din imagini se pot auzi voci care striga Allah Akbar.

Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo: Un politist este atacat in plina strada (VIDEO)

Jurnalistul Martin Boudot, de la agentia Premieres Ligne, a publicat primele imagini filmate de la atacul terorist de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Din imagini se pot auzi voci care striga Allah Akbar.

Coperta ultimei editii Charlie Hebdo, ziarul francez atacat miercuri: O caricatura ce trimite la ultimul roman al lui Michel Houllebecq, in care politica franceza islamizeaza Uniunea Europeana

Ultimul numar al publicatiei Charlie Hebdo, aparut astazi, in ziua sangerosului atac armat, face trimitere, printr-o caricatura pe prima pagina, la ultimul roman al reputatului scriitor Michel Houllebecq, un roman controversat in care un musulman ajunge sa conduca tara dupa regulile Islamului conservator, dupa cum noteaza ziarul britanic The Telegraph.

Catalin Striblea, despre atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Bine ca serviciile secrete franceze sunt bune la filat procurori romani prin Paris

Jurnalistul Catalin Striblea critica in termeni duri atacul terorist care a avut loc, miecuri, la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Revolta a pornit de la un desen care il infatiseaza pe Al.

Atentat terorist in Franta. Cine sunt cei patru caricaturisti de la Charlie Hebdo ucisi in atacul de la Paris

In atentatul terorist din Franta, patru caricaturisti ai revistei satirice Charlie Hebdo se numara printre cei 12 morti. Charlie Hebdo este o publicatie cunoscuta in toata lumea dupa publicarea unor controversate caricaturi ale profetului Mahomed, un simbol religios in lumea musulmana. Nu se stie cu siguranta pretextul acestui atentat terorist, dar acele caricaturi par sa fi fost principalul motiv.

Ce scriu musulmanii pe Twitter dupa executia de la Charlie Hebdo: Islamul criminalilor nu este al meu

Peste 65. 000 de utilizatori Twitter s-au arata solidari cu Charlie Hebdo dupa atacul sangeros de miercuri folosind hashtagul Je suis Charlie. Atacul soldat cu 12 morti printre care si 4 dintre cei mai cunoscuti caricaturisti francezi a atras si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )