Libnet.ro
UNICEF

21:30

Efectul Charlie Hebdo pe eBay - De la insigne de un dolar, la numere ale revistei la peste 100.000 dolari

Hotnews Hotnews,
 Efectul Charlie Hebdo pe eBay - De la insigne de un dolar, la numere ale revistei la peste 100.000 dolari

Tragedia de la revista franceza de satira Charlie Hebdo a facut ca pe eBay sa apare un numar urias de numere ale revistei, dar si diverse produse ce profita de fenomenul Je Suis Charlie de pe retelele de socializare. S-a ajuns astfel ca cele mai scumpe numere ale revistei sa coste peste 100. 000 de dolari, mai ales daca sunt cele controversate, cu profetul Mahomed pe coperta. Cele mai ieftine produse sunt stickere si insigne la sub doi dolari. continuă pe Hotnews

Charlie Hebdo nu este primul! Alte interpretari ale lui Mahomed care au starnit furia musulmanilor

Un atac terorist la sediul Charlie Hebdo din Paris, un saptamanal satiric francez, a lasat in urma 12 morti. Faptasii ar fi raspuns astfel la o serie de desene controversate publicate de ziarul francez, care uneori il reprezentau pe profetul Mahomed.

Jurnalistii clujeni au aprins lumanari in memoria colegilor de la Charlie Hebdo

Cativa zeci de jurnalisti clujeni au aprins lumanari vineri seara, in fata Institutului Francez din Cluj-Napoca, in memoria jurnalistilor de la Charlie Hebdo, care au cazut victime ale atacului terorist de .

FOTO: Solidaritate! Cum arata PRIMELE PAGINI ale ziarelor din intreaga lume, dupa ATACUL TERORIST de la saptamanalul francez CHARLIE HEBDO

Marile publicatii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, SUA si Canada, au dezbatut, pe larg, subiectul atacului terorist petrecut miercuri, de la publicatia saptamanala franceza Charlie Hebdo din Paris, in care si/au pierdut viata 12 oameni, dintre care opt erau jurnalisti.

Primele pagini ale celor mai cunoscute publicatii dupa atacul de la Charlie Hebdo: cum raspund caricaturistii din intreaga lume

Publicatii din intreaga lume, printre care The Independent, Liberation si Berliner Zeitung, au dedicat coperta de joi masacrului care a avut loc cu o zi inainte in sediul revistei satirice Charlie Hebdo. Acestea au folosit fie imagini de la locul.

Filmul atacului sangeros de la Charlie Hebdo: cum s-a petrecut unul dintre cele mai dure atacuri ale secolului din Franta

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti, relateaza AFP, care prezinta filmul.

ACESTEA sunt cele mai controversate caricaturi ale Charlie Hebdo, care au starnit FURIA lumii musulmane jesuischarlie

Jesuischarlie Realitatea dura pe care o traim, ironizata din varful unui creion. Revista de satira Charlie Hebdo a atras furia lumii musulmane dupa ce a publicat, in repetate randuri, caricaturi cu profetul.

Atentat terorist in Franta. Cine sunt cei patru caricaturisti de la Charlie Hebdo ucisi in atacul de la Paris

In atentatul terorist din Franta, patru caricaturisti ai revistei satirice Charlie Hebdo se numara printre cei 12 morti. Charlie Hebdo este o publicatie cunoscuta in toata lumea dupa publicarea unor controversate caricaturi ale profetului Mahomed, un simbol religios in lumea musulmana. Nu se stie cu siguranta pretextul acestui atentat terorist, dar acele caricaturi par sa fi fost principalul motiv.

SURSE: Directorul Charlie Hebdo, pe lista celor mai vanate persoane de Al-Qaida

Potrivit presei franceze, Stephane Charbonnier se afla pe lista din 2013 a celor mai vanate persoane moarte sau in viata pentru crime impotriva islamului, potrivit unui articol publicat de Inspire, revista de propaganda terorista a Al-Qaida. Charb a fost una dintre cele peste 12 victime ale atacului terorist produs miercuri la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo.

VIDEO Cel mai grav atentat terorist din Franta: Cel putin 12 morti si 11 raniti in redactia ziarului francez Charlie Hebdo, care l-a ironizat pe profetul Mahomed. Atacatorii s-au revendicat din Al Qaida si au strigat Allah akbar!,L-am razbunat pe profetu

Un atentat terorist a avut loc miercuri dimineata la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Bilantul se ridica la 12 morti. Atacatorii au fost doi barbati cu cagule negre, care au ucis doi politisti si zece membri ai redactiei, printre care directorul si unul din actionarii ziarului. Atentatorii, care vorbeau franceza fara accent, sunt cautati de autoritati, in timp ce nivelul de alerta in zona Parisului a fost ridicat. De semnalat faptul ca la ora 12. 28, redactia Charlie Hebdo publica, pe contul de Twitter, un desen care il infatiseaza pe Al Baghdadi, liderul gruparii Statului Islamic, peste care apare textul: Urari si lui Al Baghdadi. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

Gest de solidaritate cu Charlie Hebdo din partea autorului danez al caricaturilor cu profetul Mohamed

Unul dintre autorii danezi ai caricaturilor cu Mohamed, care traieste sub protectia politiei din 2005, a anuntat vineri ca dedica publicatiei franceze Charlie Hebdo un desen, ale carui reproduceri au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )