Libnet.ro
UNICEF

18:15

Unul dintre suspectii atentatului de la Charlie Hebdo, cunoscut de serviciile franceze antiterorism

România Liberă România Liberă,
Unul dintre suspectii atentatului de la Charlie Hebdo, cunoscut de serviciile franceze antiterorism

Unui din cei doi francezi cautati de autoritatile franceze in urma atacului terorist de la publicatia de satira Charlie Hebdo este un islamist cunoscut de serviciile franceze antiterorism, acesta fiind condamnat pentru prima data in 2008. continuă pe România Liberă

Unul dintre suspectii atacului de la Charlie Hebdo s-a predat politiei

Unul dintre suspectii atacului de la Charlie Hebdo s-a predat politiei. Potrivit unor surse, cel mai tanar dintre suspecti, Hamyd Mourad, in varsta de 18 ani, s-ar afla in custodia politiei. Ceilalti doi.

Hamyd Mourad, unul dintre suspectii de comiterea atacului impotriva redactiei Charlie Hebdo, s-a predat politiei

Hamyd Mourad, cel mai tanar dintre cei trei suspecti de comiterea atacului sangeros impotriva sediului saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, in varsta de 18 ani, s-a predat politiei, au anuntat surse concordante, citate de AFP si date.

Sefa FMI, la manifestatiile impotriva atentatului Charlie Hebdo: Atacul din Paris pune sub semnul indoielii libertatea de exprimare

Sute de persoane s-au reunit miercuri la New York, Washington si in Canada pentru a denunta atentatul impotriva Charlie Hebdo si pentru a apara libertatea presei, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Interviu cutremurator cu unul dintre caricaturistii Charlie Hebdo, care a scapat cu viata pentru ca se afla la spital, unde lucra ca medic (VIDEO)

Unul dintre cronicarii Charlie Hebdo, de profesie doctor, a scapat de la masacrul petrecut miercuri pentru ca se afla la spital. Doctorul Patrick Pelloux a lipsit de la sedinta de sumar de miercuri dimineta, cand.

UPDATE: Atentatul de la Charlie Hebdo. Unul dintre suspecti S-A PREDAT politiei

Unul dintre suspectii de comiterea atacului impotriva Charlie Hebdo s-a predat politiei. Doi barbati franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis miercuri la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza Le Point in pagina electronica. Cei doi suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, si au revenit din Siria in vara anului trecut.

UPDATE: Atentatul de la Charlie Hebdo. Unul dintre suspecti S-A PREDAT. Operatiune a politiei la Reims

Unul dintre suspectii de comiterea atacului impotriva Charlie Hebdo s-a predat politiei. Doi barbati franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis miercuri la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza Le Point in pagina electronica. Cei doi suspecti de 32, respectiv 34 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, si au revenit din Siria in vara anului trecut.

Detalii terifiante din biografia unuia dintre suspectii de terorism: Cherif Kouachi si-a intalnit mentorul fundamentalist in inchisoare

Cherif, unul dintre suspectii de terorism dupa atacul de la Charlie Hebdo, a apartinut de filiera Buttes-Chaumont, un grup de tineri aflati sub autoritatea emirului Farid Benyettou. Filiera trimitea jihadistii sa se alature gruparii al-Qaeda in Irak, scrie Le Monde. Cherif, supranumit Abou Issen, s-a nascut in Franta la data de 29 noiembrie 1982 in arondismentul 10 din Paris. Acesta a fost condamnat pe 14 mai 2008 la trei ani de inchisoare, dintre care 18 luni cu suspendare.

VIDEO Cel mai grav atentat terorist din Franta: Cel putin 12 morti si 11 raniti in redactia ziarului francez Charlie Hebdo, care l-a ironizat pe profetul Mahomed. Atacatorii s-au revendicat din Al Qaida si au strigat Allah akbar!,L-am razbunat pe profetu

Un atentat terorist a avut loc miercuri dimineata la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Bilantul se ridica la 12 morti. Atacatorii au fost doi barbati cu cagule negre, care au ucis doi politisti si zece membri ai redactiei, printre care directorul si unul din actionarii ziarului. Atentatorii, care vorbeau franceza fara accent, sunt cautati de autoritati, in timp ce nivelul de alerta in zona Parisului a fost ridicat. De semnalat faptul ca la ora 12. 28, redactia Charlie Hebdo publica, pe contul de Twitter, un desen care il infatiseaza pe Al Baghdadi, liderul gruparii Statului Islamic, peste care apare textul: Urari si lui Al Baghdadi. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

Victor Ponta i-a trimis premierului francez o scrisoare in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta i-a trimis, pomologului sau francez,ManuelValls, o scrisoare prin care transmite condoleante in urma atentatului terorist de la ziarul de satira Charlie Hebdo. Cu o profunda.

Nivel maxim de alerta in nordul Frantei, unde s-ar afla autorii atentatului de la Charlie Hebdo

Autoritatile franceze au instituit nivelul maxim de alerta in zona din nordul Frantei unde s-ar afla autorii atacului terorist comis miercuri la redactia Charlie Hebdo. Politia se afla pe urmele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )