Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mii de oameni, la o manifestatie in centrul Parisului, dupa atacul contra Charlie Hebdo

B1 B1,
Mii de oameni, la o manifestatie in centrul Parisului, dupa atacul contra Charlie Hebdo

Mii de persoane au participat joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde. Mii de persoane. continuă pe B1

Mii de oameni participa la o manifestatie in centrul Parisului, dupa atacul contra Charlie Hebdo (IMAGINI LIVE)

Mii de persoane participa joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde. Mii de persoane.

Presa araba denunta amplificarea islamofobiei in Occident, dupa atacul contra revistei Charlie Hebdo

Presa araba exprima preocupare in legatura cu ascensiunea islamofobiei in Occident, dupa atacul terorist de la Charlie Hebdo, transmite AFP. Atentatul ii plaseaza intr-o situatie delicata pe musulmani, .

Peste 10 mii de oameni s-au adunat in centrul Parisului din solidaritate pentru jurnalistii ucisi (VIDEO)

Peste 10 mii de oameni s-au strans miercuri seara in centrul Parisului in semn de solidaritate cu jurnalistii asasinati de teroristii islamisti. Mobilizarea s-a facut prin retelele de socializare, iar la.

Peste 5.000 de oameni s-au adunat in centrul Parisului din solidaritate pentru jurnalistii ucisi (VIDEO)

Peste 5 mii de oameni s-au strans miercuri seara in centrul Parisului in semn de solidaritate cu jurnalistii asasinati de teroristii islamisti. Mobilizarea s-a facut prin retelele de socializare, iar la aceasta.

Nou mesaj al presedintelui Klaus Iohannis dupa atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un nou mesaj dupa atacul terorist din capitala Frantei asupra saptamanalului de satira Charlie Hebdo.

Presa europeana, in doliu dupa atacul de la Charlie Hebdo

Presa europeana este in doliu dupa atacul terorist petrecut miercuri dimineata la saptamanalul francez de satira Charlie Hedbo, soldat cu 12 morti si 11 raniti. Multe dintre cele mai importante publicatii europene prezinta joi un fond negru.

Textul Je suis Charlie a invadat internetul, dupa atacul terorist de la Paris

Eticheta JeSuisCharlie Eu sunt Charlie - n. r. ) a invadat internetul, miercuri, dupa atacul terorist produs la sediul publicatiei Charlie Hebdo din Paris, soldat cu cel putin 12 morti, acelasi text fiind afisat.

ATENTAT TERORIST in centrul Parisului. Cel putin 11 persoane au fost ucise in redactia ziarului Charlie Hebdo

Schimburi de focuri intense s-au inregistrat in centrul capitalei franceze, Paris, pe Bulevardul Richard-Lenoir. Din primele informatii reiese ca exista cateva persoane ranite. Persoane mascate, imbracate in.

ATENTAT TERORIST in centrul Parisului. Cel putin 12 persoane au fost UCISE in redactia ziarului Charlie Hebdo

Schimburi de focuri intense s-au inregistrat in centrul capitalei franceze, Paris, pe Bulevardul Richard-Lenoir. Persoane mascate, imbracate in combinezoane negre, au patruns cu forta in sediul central al publica.

ATENTAT TERORIST in centrul Parisului. Cel putin 12 persoane au fost UCISE in redactia ziarului Charlie Hebdo (VIDEO)

Schimburi de focuri intense s-au inregistrat in centrul capitalei franceze, Paris, pe Bulevardul Richard-Lenoir. Persoane mascate, imbracate in combinezoane negre, au patruns cu forta in sediul central al publica.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )