Libnet.ro
UNICEF

16:30

Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 MILIOANE de euro din vanzari

Antena3 Antena3,
Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 MILIOANE de euro din vanzari

Saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 milioane de euro din vanzari, abonamente, donatii si finantari publice, o veritabila mana cereasca pentru micuta. continuă pe Antena3

Charlie Hebdo ar putea obtine 10 milioane de euro din vanzari si donatii

Saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 milioane de euro din vanzari, abonamente, donatii si finantari publice, o veritabila mana cereasca pentru micuta revista pariziana care, la sfarsitul lunii decembrie, intampina dificultati in a-si plati angajatii.

Charlie Hebdo ar putea aduna peste 10 milioane de euro din vanzari si donatii dupa atentatul de saptamana trecuta

Charlie Hebdo ar putea aduna peste zece milioane de euro dupa atentatul terorist de saptamana trecuta din vanzari, abonamente si ajutor public, ceea ce reprezinta o mana cereasca pentru mica revista care la.

Charlie Hebdo a adunat peste 10 milioane de euro din vanzari si donatii: Profitul final va merge la familiile victimelor

Vanzari record pentru saptamanalul Charlie Hebdo. Revista satirica a avut incasari de aproximativ 10 milioane de euro, iar numarul de ieri s-a epuizat in doar cateva minute. Tirajul final s-a ridicat la 5.

Business Report: Charlie Hebdo va aduna peste 10 milioane de euro din vanzari si donatii; Samsung ar fi interesata de preluarea BlackBerry, pentru 7,5 miliarde de dolari; Frank Timis a ajuns in pragul colapsului in Africa

Pretul petrolului, semnal sau cauza a noii crize economice? Evolutia pretului petrolului din ultimele luni ar trebui sa fie un motiv de optimism in ceea ce priveste. Cea mai buna banca pentru firma ta. Topul creditelor pentru investitii. Alpha Bank este cea mai buna banca pentru firma ta, daca te afli in cautarea unui credit.

Vanzarile revistei Charlie Hebdo au explodat: tirajul a fost marit la cinci milioane de exemplare

Tirajul primului numar al revistei de satira Charlie Hebdo de dupa atentatul din Paris soldat cu 12 victime, aparut astazi, a fost marit la cinci milioane de exemplare, in urma unei cereri exceptionale in Franta.

Business B1 la zi: Volkswagen, vanzari record de 10 milioane de autovehicule in 2014

Volkswagen, cel mai mare producator auto european, a vandut peste 10 milioane de autovehicule anul trecut, acest obiectiv cu patru ani mai devreme decat planuise initial. Vanzarile grupului german au urcat cu 4,2%.

VIDEO Prima pagina din Charlie Hebdo care apare miercuri: Profetul Mahomed tine in mana o pancarta pe care scrie Je suis Charlie. Noul numar va avea 3 milioane de exemplare

In primul numar dupa masacrul asupra redactiei sale, publicatia satirica Charlie Hebdo care va aparea miercuri il infatiseaza pe prima pagina pe profetul Mohamed. Are o lacrima in ochi si tine o pancarta pe care scrie Je suis Charlie Sunt Charlie), sub titlul Totul este iertat, un desen semnat Luz obtinut de agentia de presa AFP.

Numarul din 14 ianuarie al Charlie Hebdo se vinde cu SUTE de euro pe eBay

Numarul din 14 ianuarie al publicatiei franceze Charlie Hebdo se vinde pe eBay cu sute de dolari, desi tirajul a fost marit de la 3 milioane la 5 milioane.

Charlie Hebdo publica miercuri un nou numar in 3 milioane de exemplare. Cum arata coperta revistei

Pe coperta primlui numar al revistei Charlie Hebdo dupa atentat, care va aparea miercuri, 14 ianuarie, apare o caricatura a profetului Mahomed care tine o pancarta pe care este scris textul Je suis Charlie - Eu sunt Charlie.

UPDATE. Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacurile teroriste va fi MARIT la 5 MILIOANE de exemplare

UPDATE: Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacul armat care i-a decimat redactia, scos miercuri, a fost marit de la trei la cinci milioane de exemplare, pentru a face fata unei cereri exceptionale in F.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )