Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un om cheie din Ministerul Finantelor si-a dat demisia

România Liberă România Liberă,
Un om cheie din Ministerul Finantelor si-a dat demisia

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Daniela Pescaru, si-a dat demisia. Lucra in minister di. continuă pe România Liberă

Daniela Pescaru si-a dat demisia din functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Daniela Pescaru, si-a dat demisia din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Pe ea s-au bazat mai toti ministrii de finante din ultimii ani cand a venit vorba de buget, dar nu numai. E cunoscuta ca fiind una dintre profesionistii din Minister.

inainte sa plece, Dancila a numit-o pe Liliana Minca secretar general ajunct la Ministerul Finantelor

Premierul Viorica Dancila a decis numirea Lilianei Minca in functia publica de din categoria inaltilor functionari publici de secretar general adjunct la Ministerul Finantelor Publice MFP). Potrivit deciziei, exercitarea functiei are un caracter temporar.

Un cuplu a castigat o suma uriasa la Loto dintr-o greseala: Lucram ca femeie de serviciu si mi-am dat demisia imediat ce am aflat

A gresit biletele la loto, dar acest lucru i-a dublat premiul cel mare. Castigatoarea, care pana atunci era femeie de serviciu, si-a dat demisia imediat si a marturisit ca e cea mai buna greseala pe care a facut-o vreodata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )