Libnet.ro
UNICEF

11:45

Chelaru, despre reexaminarea Codului fiscal: O sesiune extraordinara se va impune in ultima saptamana a lunii august

Adevărul Adevărul,
Chelaru, despre reexaminarea Codului fiscal: O sesiune extraordinara se va impune in ultima saptamana a lunii august

Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, considera ca se va impune, in ultima saptamana a lunii august, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru reexaminarea Codului fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins actuala forma a proiectului legislativ. continuă pe Adevărul

Isarescu: Nu rezista democratia

Guvernatorul: E obsesia noastra ca cineva din exterior ne impiedica sa crestem * ACTUALIZARE 13:40 Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat astazi ca ar fi dramatic ca Romania sa treaca in 2016 printr-o situatie similara cu crizele provocate de modificarile radicale din 2005 cand cota unica a fost stabilita la 16% in loc de optimul de 19%) si 2008 cresterile majore de pensii si salarii). * Ponta: Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a rediscuta Codul Fiscal, dupa 15 august.

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a rediscuta Codul Fiscal, dupa 15 august

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

Ioan Chelaru anunta cand ar putea fi reexaminat Codul Fiscal

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a declarat, duminica, ca in ultima saptamana a lunii august se va impune convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru reexaminarea Codului fiscal.

Isarescu, avertisment dur la adresa implementarii Codului Fiscal: Nu rezista democratia. E obsesia noastra ca cineva din exterior ne impiedica sa crestem

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat vineri ca ar fi dramatic ca Romania sa treaca in 2016 printr-o situatie similara cu crizele provocate de modificarile radicale din 2005 cind cota unica a fost stabilita la 16% in loc de optimul de 19%) si 2008 cresterile majore de pensii si salarii). Isarescu a vorbit despre pericolele noului Cod Fiscal, care prevede scaderi majore de taxe si impozite, si a spus ca in fata unor astfel de fluctuatii si crize nu rezista democratia.

Isarescu scoate artileria grea impotriva Codului Fiscal: Pachetul de reduceri si taxe, din punct de vedere economic si financiar, este inaplicabil

Pachetul de reduceri de taxe si de impozite prevazute de proiectul de Cod Fiscal este inaplicabil din punct de vedere economic si financiar, iar retrimiterea actului normativ in Parlament de catre presedintele Romaniei este un lucru intelept, a declarat vineri guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), in cadrul unei conferinte de specialitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )