Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ioan Chelaru anunta cand ar putea fi reexaminat Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Ioan Chelaru anunta cand ar putea fi reexaminat Codul Fiscal

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a declarat, duminica, ca in ultima saptamana a lunii august se va impune convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru reexaminarea Codului fiscal. continuă pe România Liberă

Ponta anunta cand se va rediscuta Codul Fiscal

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

Codul Fiscal strica vacanta parlamentara. Senatorii si deputatii ar putea fi chemati mai devreme la munca

Senatorii si deputatii se vor intoarce mai devreme din vacanta. Potrivit unor surse parlamentare, Codul Fiscal le strica vacanta de 2 luni. Sursele citate sustin ca sesiunea extraordinara va fi convocata pe.

Rovana Plumb: Codul Fiscal este unul bun, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de Guvernul Ponta (VIDEO)

Codul fiscal este unul bun, fara probleme, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de catre guvernul Ponta, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre,.

Mugur Isarescu, semnal de alarma privind economia: Masurile de relaxare fiscala din Codul Fiscal nu pot fi puse in aplicare pentru ca ar creste deficitul bugetar (VIDEO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a transmis vineri un semnal de alarma privin economia Romaniei, informeaza B1 TV. Isarescu a afirmat ca masurile de relaxare fiscala prevazute in Codul Fiscal nu pot fi puse.

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a rediscuta Codul Fiscal, dupa 15 august

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

Ponta: Senatul rediscuta Codul Fiscal dupa 15 august. Vom vota pentru, ca nu suntem total dusi cu capul

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru,.

Ilan Laufer: Decizia de a retrimite in Parlament Codul Fiscal pune Romania intr-o situatie penibila

Schimbul de replici intre opozitie si putere a devenit tot mai dur. Codul Fiscal este motivul de scandal intre PNL si PSD. Decizia de a retrimite in Parlament un Cod Fiscal, votat cu majoritate parlamentara in.

Mugur Isarescu, extrem de transant privind Codul Fiscal

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat astazi ca ar fi dramatic ca Romania sa treaca in 2016 printr-o situatie similara cu crizele provocate de modificarile radicale din 2005 cand cota unica a fost.

ALDE, mesaj catre Klaus Iohannis: Codul fiscal afecteaza intreaga economie nationala. Nu ar trebui sa ne permitem jocuri politicianiste

Vicepresedintele fondator ALDE, Catalin Beciu, i-a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, privind disputa din jurul noului Cod Fiscal. Potrivit DC News, Catalin Beciu a atras atentia ca oamenii de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )