Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chelsea i-a platit Barcelonei 33 de milioane de euro pentru Cesc Fabregas

Hotnews Hotnews,
 Chelsea i-a platit Barcelonei 33 de milioane de euro pentru Cesc Fabregas

Chelsea a anuntat, joi - pe site-ul oficial, ca l-a transferat pe Cesc Fabregas de la FC Barcelona in schimbul a 33 de milioane de euro. In varsta de 27 de ani, Fabregas nu a mai fost dorit la echipa de pe Camp Nou de Luis Enrique, noul tehnician al catalanilor. continuă pe Hotnews

Greseala tipic romaneasca: cum s-au platit 17,5 milioane de euro pe ranfluarea navei Rostock, cand de fapt lucrarea costa cinci milioane de euro

Curtea Internationala de Comert de la Paris a dispus ca statul roman sa achite 12,5 milioane de euro catre consortiul Rostock Wreck Removal Consortium, pentru un contract cu probleme, prin care RWRC se angaja sa scoata la suprafata, din apele Dunarii, nava esuata Rostock. Eroarea de milioane s-a dovedit a le apartine unor functionari ai Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos Galati, care au gresit datele din caietul de sarcini.

Curtea de Conturi: Primaria Sectorului 3 a platit ilegal 8,2 milioane de euro catre firma Rosal, controlata de Silviu Prigoana

Primaria Sectorului 3 a platit ilegal unor firme 8,5 milioane de euro in 2012, din care 8,2 milioane de euro au fost virati catre Rosal SA, firma controlata de familia omului de afaceri Silviu Prigoana, potrivit Digi 24.

Sponsorii Ligii 1 au platit 50 de milioane de euro

Cluburile din Liga 1 se pot simti usurate. Compania care a primit cesiunea drepturilor tv a platit 50 de milioane de euro.

INS: Deficitul comercial a crescut in luna aprilie cu 33,6 milioane euro

Deficitul comercial al Romaniei a crescut in luna aprilie a acestui an cu 33,6 milioane euro, ajungand astfel la 634,6 milioane euro, a anuntat Institutul National de Statistica INS). Astfel, in februarie 2014,.

Electrica vrea sa stranga minim 435 milioane euro prin oferta publica

Razvan Nicolescu: Este o dovada de curaj sa incercam 51% listare pe piata de capital din Romania Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare 51% din actiuni va incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/actiune si 13,5 lei/actiune, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro, a declarat ieri Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. Fara sa fie luate in calcul eventualele discounturi care ar putea fi acordate micilor investitori, valoarea ofertei este cuprinsa intre aproximativ 1,949 miliarde lei 443,3 milioane euro) si 2,392 miliarde lei 544,1 milioane euro). Oferta prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa actiuni noi reprezentand 105% din capitalul social va avea trei transe, iar investitorii pot cumpara atat actiuni la Bursa de Valori Bucuresti, cat si certificate globale de depozit GDR-uri) pe piata de la Londra.

Excedent bugetar primar de 711 milioane euro pentru Grecia

Guvernul central al Greciei a inregistrat un excedent bugetar primar de 711 milioane euro 968 milioane dolari) in primele cinci luni ale acestui an, comparativ cu un deficit de 970 milioane euro in aceeasi perioada din 2013, a declarat joi ministrul adjunct al Finantelor, Christos Staikouras, citat de cotidianul grec Kathimerini.

Importurile din aprilie, mai mari cu 634 milioane de euro decat exporturile

In luna aprilie 2014, conform estimarilor preliminare ale Institutului National de Statistica, exporturile au insumat 18,68 miliarde lei 4,17 miliarde euro), iar importurileF au insumat 21,51 miliarde lei 4,81 miliarde euro), a transmis marti Statistica. Deficitul comercial in primele 4 luni din acest an a fost de 7,84 miliarde lei 1,74 miliarde euro), mai mare cu 493,7 milioane lei 71,4 milioane euro) decat cel inregistrat in perioada 1.

Instanta a fixat primul termen in dosarul mitei de la ANRP. Cum s-a acordat, pe relatii de partid, 5 milioane de euro despagubire pentru drepturi litigioase

Curtea de Apel Oradea a fixat primul termen al procesului in care sunt judecati fostul vicepresedinte de la ANRP, Catalin Dumitru si fiul acestuia, Alexandru, arestati in luna martie pentru ca au primit mita 1 milion de euro de la un afacerist din Satu Mare. Banii au fost dati, potrivit DNA, de un afacerist satmarean, Michael Power, pentru a obtine 5 milioane euro despagubiri pentru un teren.

Studiu. Piata romaneasca de publicitate online in 2013: 25,5 milioane de euro, +15% fata de 2012. Cresterea - produsa intr-o oarecare masura de Google si Facebook, evaluati doar partial

Piata romaneasca de publicitate online, incluzand doar o parte din banii cheltuiti pe publicitate prin Google si Facebook, s-a ridicat in 2013 la 112,9 milioane de lei 25,5 milioane euro, calculat la cursul mediu anual), in crestere cu 15% fata de anul precedent, potrivit ultimului studiu pe aceasta tema realizat de IAB Romania si PwC Romania, dat publicitatii marti. Studiul ROADS nu ia in calcul toate cheltuielile prin Google si Facebook - entitati internationale care nu raporteaza aceste cifre pentru piata romaneasca - ci doar datele livrate de unele agentii de media.

Tanasescu, BEI: Vom acorda UniCredit Tiriac Bank 60 milioane euro

Banca Europeana de Investitii va semna saptamana viitoare un contract de 60 de milioane de euro cu UniCredit Tiriac Bank, avand negocieri si cu alte institutii financiare, precum Banca Transilvania, CEC Bank si BCR Leasing, a declarat joi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )