Libnet.ro
UNICEF

09:45

Importurile din aprilie, mai mari cu 634 milioane de euro decat exporturile

Hotnews Hotnews,
 Importurile din aprilie, mai mari cu 634 milioane de euro decat exporturile

In luna aprilie 2014, conform estimarilor preliminare ale Institutului National de Statistica, exporturile au insumat 18,68 miliarde lei 4,17 miliarde euro), iar importurileF au insumat 21,51 miliarde lei 4,81 miliarde euro), a transmis marti Statistica. Deficitul comercial in primele 4 luni din acest an a fost de 7,84 miliarde lei 1,74 miliarde euro), mai mare cu 493,7 milioane lei 71,4 milioane euro) decat cel inregistrat in perioada 1. continuă pe Hotnews

INS: Deficitul comercial a crescut in luna aprilie cu 33,6 milioane euro

Deficitul comercial al Romaniei a crescut in luna aprilie a acestui an cu 33,6 milioane euro, ajungand astfel la 634,6 milioane euro, a anuntat Institutul National de Statistica INS). Astfel, in februarie 2014,.

Deficitul comercial a crescut in aprilie cu 33,6 milioane de euro

Deficitul comercial al Romaniei a ajuns in aprilie la 634,6 milioane euro, fiind cu 33,6 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in luna similara a anului trecut, in conditiile in care in intervalul analizat importurile au urcat cu 2,6%, iar exporturile cu 2,2%, a anuntat Institutul National de Statistica INS).

Forbes: Bilanturile televiziunilor in 2013: grupul Pro TV S.A. a avut pierderi de 19,3 milioane euro, iar Antenele au fost pe profit

La sfarsitul anului trecut, Pro TV, Kanal D, Realitatea TV si Romania TV au raportat cele mai mari pierderi dintre marile televiziuni, potrivit analizei Forbes.

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si.

Top 10: cei mai mari jucatori din economie: Dacia accelereaza si depaseste in premiera Petrom

Automobile Dacia a reusit in premiera sa depaseasca Petrom in clasamentul celor mai mari companii din Romania. Producatorul auto a avut in 2013 afaceri 18,4 mld. lei 4,1 mld. euro), cu 330 mil. lei mai mult decat compania petroliera. Petrom ramane.

Zeci de oameni au cumparat apartamente inexistente de la un dezvoltator din Cluj. Prejudiciu, peste 6 milioane de euro

Un dezvoltator din Cluj a fost trimis in judecata, alaturi de directorii companiei, dupa ce ar fi luat bani de la 99 de persoane, mintindu-le ca le vor da apartamente intr-un cartier rezidential.

in plina expansiune, marii retaileri fac 150 milioane euro profit

Marjele mari de profit au anulat cheltuielile cu expansiunea marilor retaileri din comert. Presiunea pe comertul traditional, acompaniata de somaj si falimente, se va accentua in acest an o data cu inmultirea magazinelor de proximitate Carrefour, Mega Image, Profi, Lidl, Penny etc.

Simona Halep, pe locul 2 in topul tenismenilor romani cu cele mai mari castiguri din premii

Simona Halep, noul numar 3 mondial, a adunat 4,56 milioane dolari numai din premii oferite la turneele de tenis. Ea se afla pe locul al doilea, dupa Andrei Pavel, care a totalizat 5,225 milioane dolari in toata cariera sa.

Adamescu va cumpara actiuni la Astra Asigurari de cel mult 16 milioane euro

Unirea Shopping Center va cumpara actiuni Astra Asigurari in limita maxima a sumei de 16 milioane de euro, cu conditia si in momentul iesirii Societatii de Asigurare Reasigurare Astra de sub incidenta administrarii speciale sub care se afla aceasta din data de 18 februarie, transmite un comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

Studiu. Piata romaneasca de publicitate online in 2013: 25,5 milioane de euro, +15% fata de 2012. Cresterea - produsa intr-o oarecare masura de Google si Facebook, evaluati doar partial

Piata romaneasca de publicitate online, incluzand doar o parte din banii cheltuiti pe publicitate prin Google si Facebook, s-a ridicat in 2013 la 112,9 milioane de lei 25,5 milioane euro, calculat la cursul mediu anual), in crestere cu 15% fata de anul precedent, potrivit ultimului studiu pe aceasta tema realizat de IAB Romania si PwC Romania, dat publicitatii marti. Studiul ROADS nu ia in calcul toate cheltuielile prin Google si Facebook - entitati internationale care nu raporteaza aceste cifre pentru piata romaneasca - ci doar datele livrate de unele agentii de media.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )