Libnet.ro
UNICEF

07:31

Chevron: Explorarea de la Pungesti este SUSPENDATA.

România Liberă România Liberă,
Chevron: Explorarea de la Pungesti este SUSPENDATA.

Managerul Chevron pentru Romania, Tom Holst, a declarat, luni, ca explorarea gazelor de sist de la Pungesti se suspenda pana cand siguranta angajatilor firmei, a constructorilor si a comunitatii va fi asigurata si, totodata, pana cand se va intelege ca metodele folosite de catre companie sunt cele mai bune. As dori sa fac precizari cu privire la motivele suspendarii activitatii in zona localitatii Pungesti. Una dintre cheile filosofiei de afaceri a Chevron este aceea de a actiona in siguranta . continuă pe România Liberă

Chevron: Explorarea Pungesti este suspendata pana cand se va intelege ca metodele folosite sunt bune

Explorarea gazelor de sist de la Pungesti se suspenda pana cand se va intelege ca metodele folosite de catre companie sunt cele mai bune, a declarat Tom Holst, managerul Chevron pentru Romania.

Chevron: Explorarea gazelor de sist de la Pungesti este SUSPENDATA.

Managerul Chevron pentru Romania, Tom Holst, a declarat, luni, ca explorarea gazelor de sist de la Pungesti se suspenda pana cand siguranta angajatilor firmei, a constructorilor si a comunitatii va fi asigurata si, totodata, pana cand se va intelege ca metodele folosite de catre companie sunt cele mai bune. As dori sa fac precizari cu privire la motivele suspendarii activitatii in zona localitatii Pungesti. Una dintre cheile filosofiei de afaceri a Chevron este aceea de a actiona in siguranta .

Care este principalul motiv pentru imbatranirea pielii

Expunerea la razele ultraviolete este principalul motiv pentru imbatranirea pielii si pentru aparitia majoritatii ridurilor vizibile 80,3%), arata un studiu recent. Din acest motiv, autorii studiului recomanda.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )