Libnet.ro
UNICEF

05:15

Chiar si el! Un avocat din Bucuresti, pus sub acuzare pentru trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Chiar si el! Un avocat din Bucuresti, pus sub acuzare pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de Ion Predonu, avocat in Baroul Bucuresti, acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta. continuă pe Antena3

Moment socant intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei. Ce a urmat

Un moment socant s-a petrecut intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei, in plina slujba, i-au ridicat trupul si l-au dus la necropsie. Scena a avut loc sub privirile.

Echipele antitero, la Ambasada Tunisiei din Bucuresti, din cauza unui colet suspect

Un colet suspect a fost observat miercuri de un jandarm din dispozitivul de paza al Ambasadei Tunisiei din Bucuresti, care a solicitat sprijin pentru control pirotehnic din partea Serviciului Roman de Informatii.

Cand incep inscrierile pentru admiterea la facultatile din Bucuresti

Inscrierile pentru admiterea la universitatile bucurestene incep lunea viitoare. Astfel, in intervalul 13 - 20 iulie viitorii studenti se pot inscrie la facultatile Universitatii din Bucuresti, urmand ca examenele de admitere sa aiba loc in perioada 21 - 26 iulie.

Avocat, cercetat de DNA sub control judiciar

Avocatul din cadrul Baroului Bucuresti, Ion Predonu a fost pus sub controlul judiciar de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta dupa ce a fost prins in flagrant, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2646 seconds )