Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chimcomplex Borzesti a depus o oferta pentru preluarea activelor Oltchim. Astazi e ultima zi de depunere a ofertelor

Adevărul Adevărul,
Chimcomplex Borzesti a depus o oferta pentru preluarea activelor Oltchim. Astazi e ultima zi de depunere a ofertelor

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti, controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, a anuntat ca a depus joi oferta pentru preluarea activelor Oltchim din Ramnicu Valcea. Compania vizeaza crearea unui gigant romanesc in industria chimica, prin infiintarea Companiei Romane de Chimie. continuă pe Adevărul

Privatizarea Oltchim: Chimcomplex Borzesti a depus o oferta pentru preluarea activelor combinatului

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti, controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, a anuntat ca a depus joi oferta pentru preluarea activelor Oltchim din Ramnicu Valcea si sustine ca vizeaza crearea unui gigant romanesc in industria chimica.

Chimcomplex Borzesti a depus astazi, 6 iulie, oferta pentru preluarea activelor Oltchim Ramnicu Valcea

SC Chimcomplex SA Borzesti, membra a Grupului SCR, a depus joi, 6 iulie 2017 oferta angajanta pentru preluarea activelor combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. in acest sens, Chimcomplex vizeaza pe mai departe crearea Companiei Romane de Chimie impreuna cu Oltchim. Planul de afaceri al acestei noi entitati este fundamentat pe relansarea chimiei romanesti, incluzand posibilitatea de crestere a productiei industriale la peste 1 miliard de euro anual, in 7 ani de la preluare, precum si crearea de locuri de munca la peste 9000 pe orizontala si verticala cat si la diversificarea operatiunilor comerciale in intreaga regiune.

JPMorgan a facut o propunere preliminara pentru preluarea Worldpay Group

JPMorgan a facut o propunere preliminara pentru o posibila preluare a companiei britanice de plati Worldpay Group, care ar putea fi una dintre cele mai mari achizitii ale bancii americane dupa criza financiara, transmite MarketWatch, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )