Libnet.ro
UNICEF

20:15

China: 47 de persoane au decedat in urma unui cutremur puternic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China: 47 de persoane au decedat in urma unui cutremur puternic

Update: 47 de persoane au decedat si 296 au fost ranite grav, potrivit unui nou bilant emis de autoritatile chineze, conform AFP. continuă pe Ziarul Bursa

China: Cel putin 11 morti in urma unui cutremur puternic

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui cutremur puternic produs astazi, in vestul Chinei, conform surselor de presa internationale.

Cutremur puternic de 6,6 pe scara Richter. 11 oameni au MURIT

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui puternic cutremur produs acum cateva ore, in vestul Chinei. Seismul a avut magnitudinea 6. 6, potrivit specialistilor chinezi, si 5. 9 dupa.

UPDATE Cutremur in China: 47 de morti, potrivit ultimelor estimari

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9, urmat de o replica de 5,6, s-a produs luni intr-o regiune izolata din nord-vestul Chinei, provocand moartea a cel putin 47 de persoane, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

Cutremur PUTERNIC de 6,6 pe scara Richter. 11 oameni au MURIT

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui puternic cutremur produs acum cateva ore, in vestul Chinei. Seismul a avut magnitudinea 6. 6, potrivit specialistilor chinezi, si 5. 9 dupa.

14 persoane, membre ale unui grup specializat in trafic de droguri, condamnate la inchisoare.

Un numar de 14 persoane, membre ale unui grup specializat in trafic de droguri, destructurat in luna martie, au fost condamnate la inchisoare, intre trei si opt ani cu executare, de Tribunalul Sibiu, in timp ce alti doi membri au primit pedepse cu suspendare, sentinta nefiind definitiva, transmite Mediafax. Magistratii Tribunalului Sibiu au pronuntat, vineri, sentinta in cazul a 16 persoane, membre ale unui grup specializat in trafic de droguri, destructurat in luna martie, de catre DIICOT .

Un cioban a murit dupa ce a baut un litru de alcool tehnic in urma unui pariu

Un cioban sucevean de 17 ani a murit, luni dimineata, dupa ce a baut un litru de alcool tehnic de 90 de grade in urma unui pariu cu colegii de la stana.

Cutremur puternic de 5,9 pe scara Richter. 47 de oameni au MURIT

UPDATE: Seismele produse in provincia chineza Gansu nord-vest) au provocat moartea a cel putin 47 de persoane, potrivit unui nou bilant oficial, relateaza AFP. Cutremurul initial a avut loc la ora.

Doi frati au suferit arsuri grave in urma unui incendiu

Acestia, in varsta de 38 de ani, respectiv 41 de ani, au incercat sa stinga un incendiu izbucnit la locuinta unui barbat din Cirligele.

Un barbat de 64 de ani a murit in timp ce se afla la tratament, in urma unui infarct

Vacanta unui bucurestean de 64 de ani s-a incheiat brusc. Venit cu sotia in statiunea Lacul Sarat, barbatul a vrut sa se racoreasca in apa rece. La putin timp dupa ce a intrat in apa a facut infarct.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )