Libnet.ro
UNICEF

10:15

China: Cel putin 11 morti in urma unui cutremur puternic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China: Cel putin 11 morti in urma unui cutremur puternic

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui cutremur puternic produs astazi, in vestul Chinei, conform surselor de presa internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 47 morti si 200 de raniti in urma unor cutremure in China

Cel putin 47 de persoane au murit si peste 200 au fost ranite in China in urma unui cutremur de 5,9, urmat de o replica de 5,6, produs luni in nord-vestul tarii. Cutremurul initial a avut loc la ora locala.

Cel putin 19 morti si 200 de raniti in urma unor cutremure in China

Nouasprezece persoane au murit si peste 200 au fost ranite in China in urma unui cutremur de 5,9, urmat de o replica de 5,6, produs luni in nord-vestul tarii. Cutremurul initial a avut loc la ora locala.

China: 47 de persoane au decedat in urma unui cutremur puternic

Update: 47 de persoane au decedat si 296 au fost ranite grav, potrivit unui nou bilant emis de autoritatile chineze, conform AFP.

CUTREMURE in China. Cel putin 19 persoane au murit.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9, urmat de o replica de 5,6, s-a produs luni intr-o regiune izolata din nord-vestul Chinei, provocand moartea a 19 persoane, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP, potrivit Mediafax. Cutremurul initial a avut loc la ora locala 07. 45 ora Romaniei) in Gansu, o provincie in mare parte desertica, iar epicentrul a fost localizat la 170 de kilometri sud-est de capitala provinciala Lanzhou, la o adancime de 9,8 kilometri, a anuntat institutul american .

UPDATE: Cel putin 500 de detinuti evadati si zeci de morti in urma atacurilor comise ...

UPDATE: Cel putin 500 de detinuti au evadat din doua inchisori situate in apropiere de Bagdad, atacate in noaptea de duminica spre luni de grupuri armate, au anuntat, luni, doi deputati, membri ai Comisiei parlamentare pentru Securitate si Aparare, transmite Mediafax. Hakim al-Zamili a declarat pentru AFP ca aproximativ 500 de detinuti teroristi au evadat din inchisoarea Abu Ghraib, la vest de Bagdad. In schimb, Shwan Taha a apeciat, citat pe site-ul partidului kurd PUK, ca :intre 500 si .

Turcia: Cel putin cinci morti si 12 raniti intr-o alunecare de teren provocata de ploi puternice

Intr-o alunecare de teren provocata de ploi puternice, cel putin cinci persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite, vineri, in Turcia, relateaza AFP. in urma prabusirii casei in care locuiau, la Gocek,.

Violentele se intensifica in Irak: Grupari armate au atacat inchisorile Abu Ghraib si Taji, cel putin 500 de prizonieri teroristi au evadat

Cel putin 500 de prizonieri au evadat din Abu Ghraib si dintr-o alta inchisoare irakiana, in urma unei nopti de lupte in care au murit peste 40 de oameni, int-un context de crestere continua a violentelor din Irak, scrie AFP.

Un cioban a murit dupa ce a baut un litru de alcool tehnic in urma unui pariu

Un cioban sucevean de 17 ani a murit, luni dimineata, dupa ce a baut un litru de alcool tehnic de 90 de grade in urma unui pariu cu colegii de la stana.

Cutremur puternic de 6,6 pe scara Richter. 11 oameni au MURIT

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui puternic cutremur produs acum cateva ore, in vestul Chinei. Seismul a avut magnitudinea 6. 6, potrivit specialistilor chinezi, si 5. 9 dupa.

Un barbat de 64 de ani a murit in timp ce se afla la tratament, in urma unui infarct

Vacanta unui bucurestean de 64 de ani s-a incheiat brusc. Venit cu sotia in statiunea Lacul Sarat, barbatul a vrut sa se racoreasca in apa rece. La putin timp dupa ce a intrat in apa a facut infarct.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )