Libnet.ro
UNICEF

00:07

China: Circa 15.000 de persoane au fost arestate pentru infractiuni cibernetice

B1 B1,
China: Circa 15.000 de persoane au fost arestate pentru infractiuni cibernetice

Autoritatile chineze au arestat circa 15. 000 de persoane pentru comiterea unor infractiuni care au amenintat securitatea internetului. Reprezentantii Ministerului Securitatii Publice MSP) din China au anuntat. continuă pe B1

China va inchide mii de fabrici pentru a reduce nivelul poluarii inaintea paradei militare din septembrie

Autoritatile chineze au anuntat ieri ca vor sista sau vor diminua productia a circa 10. 000 de fabrici pentru a reduce nivelul poluarii inaintea paradei militare care se va desfasura pe 3 septembrie in capitala Beijing, cu prilejul marcarii a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit agentiei de presa Xinhua.

Trei sefi ai Politiei Prahova au fost dusi la DNA pentru infractiuni de coruptie. Mita luata era variata: de la bani, la combustibili sau lucerna!

Seful Serviciului Anticoruptie Prahova DGA), Constantin Ispas, a fost dus cu mandat, luni, la DNA, fiind suspectat de fapte grave de coruptie. Alaturi de Constantin Ispas, au fost dusi la DNA Mihail Emanuel Saghel, ofiter al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCOC), detasat la DIICOT Ploiesti, si Ionut Adrian Radulescu, adjunct al sefului IPJ Prahova, ambii suspecti in acelasi dosar.

Mamaia: O turista a fost batuta pentru ca nu a vrut sa inchirieze un sezlong (VIDEO)

O femeie aflata in vacanta la Mamaia a fost agresata de un angajat al unei plaje pentru ca nu a vrut sa inchirieze un sezlong. Turista a fost intai scuipata si apoi lovita de barbat care si-a trimis.

Nici pedeapsa maxima nu ar fi fost suficienta pentru aceste brute. Ce spun telespectatorii Antena 3 despre sentinta pentru cei sapte violatori

Telespectatorii Antena 3 au reactionat imediat dupa aflarea sentintei pentru cei sapte violatori. Am primit zeci de mesaje pe adresa solidaritate@antena3. ro in care romanii isi spun parerea. De la cine sa.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )