Libnet.ro
UNICEF

23:00

China a devaluat moneda nationala la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China a devaluat moneda nationala la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Banca Centrala a Chinei PBOC) a devaluat moneda nationala, yuanul, la cel mai redus nivel fata de dolar din ultimii aproape trei ani, transmite BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Steaua - Dinamo: 0-0. Cel mai strans derby al ultimilor ani se incheie fara goluri, dar cu mult spectacol

Steaua si Dinamo au remizat, scor 0-0, in etapa a 5-a a Ligii I. Elevii lui Mirel Radoi si cei ai lui Mircea Rednic au disputat cel mai strans derby de Romania al ultimilor ani. in ciuda lipsei golurilor spectacolul nu a lipsit de pe Arena Nationala.

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

Doua vedete despre care nimeni nu s-ar fi gandit ca vor ajunge vreodata impreuna se pare ca formeaza cel mai nou cuplu din showbiz! Iata despre cine este vorba! .

Acesta este cel mai bogat lacas de cult din intreaga lume. Avere impresionanta stransa din donatii

Templul Tirumala ar putea fi cel mai bogat asezamant de cult din lume. Potrivit oficialilor Bancii de Stat din India, templul are depozite de 4,5 tone de aur si sunt in curs de a depune alte 1. 000 de kilograme.

Cel mai valoros inotator al lumii si o sportiva din Brazilia s-au luat la bataie in piscina la Campionatul Mondial!

Chinezul Sun Yang, cel mai valoros inotator al lumii, a avut o altercatie cu o sportiva din Brazilia care se antrena in acelasi bazin.

Cel mai mare producator de ulei de masline din lume, obligat sa apeleze la importuri din cauza secetei

Spania, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, este obligata sa importe acest produs intrucat seceta prelungita a afectat grav recolta de masline din acest an, informeaza AFP. Am avut.

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

Este platit sa se joace, iar la 16 ani este cel mai tanar milionar din tara sa

Pakistanezul Sumail Hasan a devenit cel mai tanar milionar din tara, insa nu este un geniu al afacerilor, asa cum ar putea crede cineva. Sumail este jucator profesionist de Dota 2 si a castigat cu echipa sa,.

Pilotul planorului disparut este cel mai bun din Romania. Ce record a vrut sa doboare!

Mircea Craciun, pilotul care a disparut, joi, cu planorul sau, este considerat cel mai bun pilot de planor din Romania. El voia sa stabileasca un record mondial de 1000 km de zbor liber.

Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Pilotul disparut se pregatea sa realizeze un record mondial

Mircea Craciun, pilotul care a disparut cu planorul, joi, dupa ce si-a luat zborul din Masivul Postavarul, este considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania, el pregatindu-se pentru a atinge un record mondial de 1. 000 de kilometri in zbor liber.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )