Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pilotul planorului disparut este cel mai bun din Romania. Ce record a vrut sa doboare!

România Liberă România Liberă,
Pilotul planorului disparut este cel mai bun din Romania. Ce record a vrut sa doboare!

Mircea Craciun, pilotul care a disparut, joi, cu planorul sau, este considerat cel mai bun pilot de planor din Romania. El voia sa stabileasca un record mondial de 1000 km de zbor liber. continuă pe România Liberă

Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Pilotul disparut se pregatea sa realizeze un record mondial

Mircea Craciun, pilotul care a disparut cu planorul, joi, dupa ce si-a luat zborul din Masivul Postavarul, este considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania, el pregatindu-se pentru a atinge un record mondial de 1. 000 de kilometri in zbor liber.

Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie international: Proiectul a fost implementat in Malta

P) Compania Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie de International Project Management Award IPMA): Stiving for excellence!, dar nu in tara noastra, ci in Malta. Printre.

World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard

Dupa ce a promis ca va grabi ritmul expansion pack-urilor pentru WoW, Blizzard a anuntat zilele trecute noul World of Warcraft Legion. in aceste zile, in Koln, are loc Gamescom, o ocazie pentru marii dezvoltatori de jocuri sa anunte noile lor titluri. Printre acestea se numara si noul World of Warcraft Legion, un expansion pack [] World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce spune MAI despre pilotul planorului disparut in Brasov

Pilotul planorului cautat de autoritati in judetul Brasov are 56 de ani, mare experienta si executa un zbor privat in zona Postavarul, a anuntat MAI.

Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

UPDATE - Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor ale Antena 3, pilotul planorului a fost gasit mort. Se pare ca pilotul ar fi incercat sa se catapulteze. UPDATE - Planorul disparut seara trecuta ar fi.

Pilotul planorului disparut in Brasov avea 56 de ani si mare experienta

Pilotul planorului cautat de autoritati dupa ce joi la pranz a decolat de pe Aerodromul Ghimbav si nu a revenit la baza are 56 de ani, avea mare experienta si executa un zbor privat in zona.

Actiunea de cautare a planorului disparut este SUSPENDATA. Cand va fi reluata

Actiunea de cautare a planorului disparut, care a decolat joi de la Ghimbav, a fost suspendata.

Topul s-a schimbat. Cine este cel mai bogat om de pe planeta

Bill Gates este din nou cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la 79,2 miliarde de dolari. Gates a detinut acest titlu timp de 16 ani din ultimii 21 si a reusit sa isi reia prima pozitie .

EXCLUSIV Pilotul disparut se antrena pentru un zbor de 1.000 de kilometri cu planorul. Colegii spun ca era cel mai bun pilot al Romaniei la acest tip de aparat

Mircea Craciun se afla la primul zbor cu planorul S-1 Revelation. Era cel mai bun pilot roman la zborurile de distanta, iar colegii spun ca era un profesionist desavarsit, care pregatea extrem de bine fiecare zbor.

Gigi Becali: N-avem atacant. Hamroun, cel mai bun jucator din Liga 1

Gigi Becali a declarat dupa derby-ul cu Dinamo ca Hamroun este un castig pentru Steaua si considera ca echipa sa nu are atacant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )