Libnet.ro
UNICEF

13:15

Chirii mai mari pentru locuintele de la poalele Tampei

Adevărul Adevărul,
Chirii mai mari pentru locuintele de la poalele Tampei

Portalul imobiliare. ro a facut o analiza cu privire la modul in care a evoluat piata chiriilor in ultimul an. Cele mai cerut locuinte sunt garsonierele si apartamentele cu doua camere. continuă pe Adevărul

Cele mai mari publicatii germane au decis sa isi mentina prezenta pe agregatorul de stiri Google News

Desi sunt nemultumite si vor ca Google sa plateasca pentru a le integra articolele in Google News, cele mai mari publicatii online germane au decis sa permita Google si pe mai departe sa le includa articolele in News. Google spune ca include in agregatorul News doar publicatiile care si-au dat consimtamantul, noteaza AP care relateaza pe subiect.

Deponentii Bank of Cyprus vor pierde circa 50% din depunerile mai mari de 100.000 euro

Deponentii bancii cipriote Bank of Cyprus vor pierde 47,5% din depunerile mai mari de 100. 000 de euro, urmand ca in schimbul banilor retinuti pentru recapitalizarea institutiei de credit sa primesca actiuni la banca si obligatiuni convertibile in actiuni, conform unui oficial de rang inalt al bancii, citat de Wall Street Journal.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW a lansat masina electrica i3 care va fi prezenta din noiembrie in cele mai mari piete europene

BMW a lansat prin evenimente simultane in Londra, New York si Beijing modelul electric i3, masina cu care germanii spera sa revolutioneze industria auto. In cele mai mari piete europene masina va fi livrata in noiembrie, cu preturi de la 34. 950 euro, iar autonomia va fi de 160 km cu motorul electric si de peste 260 km cu motor-generator pe benzina. Intra in articol pentru a vedea cateva clipuri despre lansare si despre functionarea lui i3.

TOP Profesorii universitari de la stat cu cele mai mari venituri in 2012

Matis Dumitru, profesor universitar la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, este in top cu cele mai mari venituri, ce depasesc 100. 000 de euro, obtinute in anul fiscal 2012, potrivit unui clasament realizat de economica. net pe baza declaratiilor de avere.

Italia verifica situatia financiara a celor mai mari banci

Banca centrala a Italiei verifica situatia financiara a celor mai mari banci din tara, pe fondul unor temeri manifestate de autoritati, investitori si unii bancheri privind situatia unor institutii de credit din Italia si cresterea creditelor neperformante, arata publicatia Wall Street Journal WSJ).

Presedintele BCE, Mario Draghi: Perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, a declarat, joi, ca perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat, potrivit Mediafax. Indicatorii privind increderea au aratat noi.

Topul celor mai mari burse din lume la semestru

Bursele de pe cele doua continente americane au avut in primul semestru din 2013 cea mai buna evolutie din punct de vedere al valorii de piata a companiilor listate +7,4%), potrivit unor statistici ale Federatiei Mondiala a Burselor. De cealalta.

Forbes: Angelina Jolie, actrita cu cele mai mari venituri de la Hollywood

Angelina Jolie, cunoscuta actrita de origine americana, a avut, in ultimul an, incasari care i-au adus titlul de regina in topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la Hollywood, cu venituri de peste 24 de milioane de euro.

Reghecampf continua razboiul cu Piturca: Sunt mandru ca am o nevasta speciala. Mai grav pentru el ca are mai multe neveste

Laurentiu Reghecampf continua razboiul pe fata cu selectionerul Victor Piturca si spune ca nu are ce sa discute cu acesta pentru ca antrenorul echipei nationale comite prea multe erori gramaticale in interventiile sale publice.

Jumatate de milion de romani mai mult pentru Antena Group

Cea mai iubita familie de posturi TV de divertisment din Romania, Antena 1, Antena 2, Euforia TV si GSP TV, inregistreaza cresteri de audienta atat in prima jumatate a anului cat si raportat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )