Libnet.ro
UNICEF

13:45

Chiril Gaburici a fost desemnat pentru functia de premier al Republicii Moldova

B1 B1,
Chiril Gaburici a fost desemnat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat sambata pentru functia de premier Chiril Gaburici, candidatul Partidului Liberal Democrat PLDM), informeaza Unimedia. Astfel, conform. continuă pe B1

Chiril Gaburici, noul candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Partidul Liberal Democrat a inaintat un alt candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce joia trecuta Guvernul Leanca nu a intrunit numarul necesar de voturi in Parlament. Noul candidat al PLDM pentru functia de premier este omul de afaceri Chiril Gaburici.

VIDEO Chiril Gaburici, propus premier al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat sambata, printr-un decret, pe Chiril Gaburici Partidului Liberal Democrat - PLDM) in functia de premier, informeaza Unimedia. md. Potrivit Constitutiei din tara vecina, Chiril Gaburici trebuie sa obtina in urmatoarele 15 zile votul de incredere al Parlamentului asupra programului de guvernare si a componentei Cabinetului.

Nicolae Timofti l-a desemnat pe Chiril Gaburici (PLDM) sa formeze Guvernul moldovean

Presedintele moldovean Nicolae Timofti l-a desemnat sambata printr-un decret pe Chiril Gaburici, propus de Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM), sa formeze Guvernul, anunta presedintia pe site, potrivit.

Nicolae Timofti l-a desemnat pe Chiril Gaburici de la PLDM sa formeze Guvernul moldovean

Presedintele moldovean Nicolae Timofti l-a desemnat sambata printr-un decret pe Chiril Gaburici, propus de catre Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM), sa formeze Guvernul, anunta presedintia pe site.

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Marian Lupu: PDM va sustine candidatura PLDM la functia de premier

PDM va sustine candidatura PLDM la functia de prim-ministru Chiril Gaburici, a anuntat presei liderul democrat, Marian Lupu, dupa consultarile de sambata, 14 februarie, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Record Premier League: Drepturile de televizare au fost vandute pentru 7 miliarde euro

Premier League isi doboara din nou recordul privind vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor. Cele 20 de cluburi din prima liga engleza urmeaza sa incaseze, pentru patru sezoane, 2016-2019, suma de 6,93 miliarde euro.

Propunerea PNL pentru functia de judecator al Curtii Constitutionale: Monalisa Neagoe, membru CSM

PNL a propus-o la sefia Curtii Constitutionale pe Monalisa Neagoe, in prezent membru al CSM, a anuntat, miercuri, co-presedintele partidului, Alina Gorghiu. Judecatorul Toni Grebla si-a dat demisia din functia.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri seara, arestarea preventiva pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Decizia iCCJ nu este definitiva,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )