Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Inca un baron pe lista DNA: presedintele CJ Ialomita, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca PSD), a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un.

VIDEO. Seful CJ Ialomita, retinut pentru luare de mita si coruptie

Procurorii au pus in miscare actiunea penala si l-au retinut marti pe Silvian Ciuperca pentru luare de mita, doua infractiuni de folosirea influentei si autoritatii conferite de functia de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul a unui folos necuvenit, abuz in serviciu asimilat infractiunilor de coruptie, doua infractiuni de instigare la abuz in serviciu, instigare la fals intelectual si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii DNA il acuza pe Silvian Ciuperca de comiterea a opt infractiuni

Procurorii DNA au dispus la miezul noptii trecute retinerea pentru 24 de ore a lui Silvian Ciuperca, presedintele Consiliului Judetean Ialomita. Potrivit informatiilor oferite de Biroul de Presa al DNA, in cazul lui au fost retinute 8 infractiuni, printre care si luare de mita.

Directorul general Romarm, retinut pentru instigare la abuz in serviciu

Directorul general CN Romarm SA, Dan Tache, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore, de Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu, urmarita penal pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale Directiei Nationale Anticoruptie obtinut de Mediafax. Ana Maria Topoliceanu apare in fotografiile de la Paris, alaturi de Elena Udrea si fosta sefa DIICOT Alina Bica.

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Vasile Silvian Ciuperca, a fost retinut, marti seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de mai multe infractiuni de coruptie, inclusiv de luare de mita si abuz in serviciu.

Sef al Oficiului Cadastru Bucuresti, trimis in judecata pentru luare de mita

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, arestat luna trecuta pentru luare de mita si abuz in serviciu, a fost trimis, astazi, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Dosarul Gala Bute. Ana Maria Topoliceanu, urmarita penal pentru luare de mita. Ea a fost fotografiata alaturi de Udrea si Alina Bica, la Paris

Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), este urmarita penal pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme. Aceasta a fost fotografiata la Paris, alaturi de Elena Udrea si de Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Bacau: Profesor condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Un profesor de matematica din Onesti a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a fost prins in flagrant de.

Fosta sefa CNI, urmarita pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )