Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chitoiu si-a anuntat demisia din PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chitoiu si-a anuntat demisia din PNL

Deputatul Daniel Chitoiu si-a anuntat astazi demisia din PNL, acuzand conducerea partidului ca dezerteaza de la valorile si principiile liberale pentru ca partidul sa-i fie servit pe tava lui Basescu si apropiatilor sai din PDL, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sase deputati liberali, intre care si Andrei Gerea, si-au anuntat demisia din PNL: Acestia se vor alatura noului partid al lui Tariceanu

Sase deputati liberali si-au anuntat duminica demisia dinPNL, precizand ca se vor alatura viitorului partid pe care il va infiinta Calin PopescuTariceanu. Cei sase, printre care se numara si.

6 deputati PNL si-au dat demisia din partid si i se alatura lui Calin Popescu Tariceanu

Sase deputati liberali, intre care Andrei Gerea, si-au anuntat, duminica, demisia din PNL si trecerea la formatiunea pe care o va infiinta Calin Popescu Tariceanu, acestia declarand ca sunt nemultumiti de fuziunea cu PDL si de modul in care s-a.

Sase deputati liberali, intre care Andrei Gerea, isi anunta demisia din partid si se alatura lui Tariceanu

Sase deputati liberali, intre care Andrei Gerea, si-au anuntat, duminica, demisia din PNL si trecerea la formatiunea pe care o va infiinta Calin Popescu Tariceanu, acestia declarand pentru Mediafax ca sunt nemultumiti de fuziunea cu PDL si de modul in care s-a desfasurat congresul partidului.

Deputatul Gratiela Gavrilescu isi da demisia din PNL: La Congres a functionat cooperativa

Gratiela Gavrilescu, aleasa deputat PNL intr-un colegiu din Prahova si aflata la al doilea mandat in Parlament, a declarat ca va parasi acest partid si ca este decisa sa se alature viitoarei formatiuni politice pe care Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca o va infiinta.

Giorgos Karagounis si-a anuntat retragerea din nationala Greciei

Capitanul Greciei, Giorgos Karagounis, si-a anuntat retragerea de la echipa nationala, in urma eliminarii reprezentativei elene in optimile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia. Acesta a fost ultimul meu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )