Libnet.ro
UNICEF

20:00

Chiuretajul la cerere, in scadere doar in postul Pastelui. Medicii refuza sa faca operatia: Avortul este considerat a fi ucidere!

Adevărul Adevărul,
Chiuretajul la cerere, in scadere doar in postul Pastelui. Medicii refuza sa faca operatia: Avortul este considerat a fi ucidere!

Avortul la cerere este subiectul a numeroase cotroverse, ridica probleme de ordin moral. Odata intrati in postul pastelui, numarul celor care solicita avortul la cerere in Clinica de Obstetrica si Ginecologie Bega din Timisoara, scade semnificativ. continuă pe Adevărul

Preot, despre postul Pastelui: A posti inseamna a refuza sa te prostesti

Preotul ortodox Constantin Necula, consilier de imagine al Mitropoliei Ardealului, ii sfatuieste pe cei care doresc sa tina Postul Pastelui sa nu considere ca acesta este o cura de slabire si nici o obligatie, ci o bucurie.

A inceput postul Pastelui, cel mai lung din an

Luni a inceput postul Pastelui, cel mai lung din an, care dureaza sapte saptamani. Postul se va incheia pe 30 aprilie, in Sambata Mare, inainte de duminica Pastelui, din 1 mai.

Cum devine credinciosul biruitor in Postul Pastelui. Preot: Nu mancarea in sine te va scapa de faradelegi

Postul Pastelui este este cel mai lung post de peste an, intinzandu-se pe o perioada de sapte saptamani. Este considerat de catre biserica Postul cel mai important, fiind o perioada in care credinciosul lupta ca sa devina biruitor pentru Dumnezeu.

Postul Pastelui, cel mai aspru si lung post al Ortodoxiei. Ce e interzis sa faci pana la 1 mai si cum te poti lepada de pacate

Cel mai lung si aspru post al Ortodoxiei, Postul Pastelui, care dureaza 40 de zile la care se adauga inca 7 din Saptamana Patimilor), este un exercitiu de vointa, o perioada in care credinciosii sunt indrumati sa se curate de pacate si sa obtina desavarsirea.

Traditii in Postul Pastelui, in Saptamana Curata. De ce se spala oamenii cu bautura in ziua de Spolocanie

In credinta populara, primele zile din Postul Mare abunda in obiceiuri rituale pastrate din mosi-stramosi care au darul de a-i purifica pe oameni si de a le feri gospodariile si animalele de rele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )