Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cifra de afaceri din comertul si intretinerea autovehiculelor a crescut cu 16% in ianuarie

Adevărul Adevărul,
Cifra de afaceri din comertul si intretinerea autovehiculelor a crescut cu 16% in ianuarie

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor a crescut in ianuarie, ca serie bruta, cu 16% fata de ianuarie 2015, potrivit datelor Institutului national de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Cifra de afaceri din industrie a scazut cu 1,7%, in ianuarie

Cifra de afaceri din industrie a inregistrat o scadere de 1,7%, in ianuarie 2016, activitatile din industria extractiva si industria prelucratoare contribuind la acest trend, in comparatie cu aceeasi luna din anul anterior, potrivit unui comunical al Institutului National de Statistica INS), remise astazi redactiei.

Cifra de afaceri in comertul cu vehicule a crescut in luna ianuarie 2016 cu 16%

Cifra de afaceri in comertul cu vehicule a crescut in luna ianuarie 2016 cu 16% fata de luna corespunzatoare a anului trecut, insa a scazut cu 21,5% fata de luna precedenta, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica, remis, luni, redactiei.

Primaria Brasov vrea sa incaseze peste 370.000 lei din comertul stradal in 2016

Incepand din acest an, comertul stradal in zona centrala a Brasovului se va desfasura dupa reguli mai stricte, iar toate amplasamentele disponibile au fost scoase la licitatie in vederea inchirierii, pentru a nu exista suspiciuni in ceea ce priveste atribuirea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )