Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cifrele arata din ce in ce mai rau: Datoria externa a crescut cu 1,1 miliarde euro, iar deficitul de cont curent a ajuns la 9,4 miliarde euro. Investitiile cresc slab

Adevărul Adevărul,
Cifrele arata din ce in ce mai rau: Datoria externa a crescut cu 1,1 miliarde euro, iar deficitul de cont curent a ajuns la 9,4 miliarde euro. Investitiile cresc slab

Datoria externa a Romaniei a crescut, anul trecut, cu 1,1 miliarde de euro, ajungand la 98 miliarde de euro, in timp ce deficitul de cont curent s-a inrautatit, ajungand la 9,4 miliarde de euro, si investitiile straine s-au majorat doar usor. continuă pe Adevărul

BNR: Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu peste 1,1 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut anul trecut, fata de finalul anului anterior, cu 1,115 miliarde euro, la 98,476 miliarde euro, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BNR anunta COLAPSUL economic: Datoria externa a Romaniei, aproape 100 de MILIARDE de euro

Mugur Isarescu arunca bomba in mediul economic. BNR anunta miercuri care este situatia datoriei externe a Romaniei. Bancherii trag un semnald e alarma si spun ca datoria a crescut anul.

Ce se intampla daca cineva aprinde o lumanare invers pentru tine. Este mai rau decat iti imaginezi!

Oamenii sunt atrasi de lucruri care provin din sfera magiei sau a superstitiei. in acest mod, in randul multor crestini isi fac aparitia cateva practici care dauneaza sanatatii.

Cum arata cel mai recent loc EXPLORAT de pe Marte de catre Roverul Curiosity (VIDEO)

NASA a publicat o inregistrare cu un unghi de 360 de grade in care arata imagini facute pe culmea Vera Rubin. Imaginile au fost facute pe 19 decembrie 2018. Printre lucrurile pe care cercetatorii inca nu le.

NEMULTUMITI DE ONORARIILE DIN OFICIU: Avocatii din mai multe orase protesteaza astazi

Avocatii din Bucuresti si din 14 judete protesteaza astazi pentru a trage un semnal de alarma in legatura cu nivelul si modalitatea de stabilire a onorariilor din oficiu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )