Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cinci ani de inchisoare pentru barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole. Vezi aici pentru ce a fost condamnat

Antena3 Antena3,
Cinci ani de inchisoare pentru barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole. Vezi aici pentru ce a fost condamnat

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole, a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de inchisoare pentru trafic de migranti, in urma unei decizii a Curtii de Apel Timisoara,. continuă pe Antena3

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole, condamnat pentru trafic de migranti

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole, a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de inchisoare pentru trafic de migranti, in urma unei decizii a Curtii de Apel Timisoara.

Condamnare de sase ani de inchisoare pentru un prieten al lui Djohar Tarnaev, autorul atacului de la Maratonul din Boston

Un prieten al lui Djohar Tarnaev, autorul atacului de la Maratonul din Boston, a primit o condamnare de sase ani de inchisoare pentru obstructionarea justitiei, informeaza CNN, citand procurori federali.

Sentinta drastica: 31 de ani de inchisoare pentru traficantii basarabeni care planuiau linsarea unui ofiter roman,ce a refuzat sa se lase cumparat

Membrii uneia dintre cele mai puternice retele de traficanti de tigari din Republica Moldova, care actiona pe frontiera verde si a fost destructurata in urma unui denunt facut la DNA de un ofiter vasluian, au fost condamnati de Tribunalul Vaslui de la 31 de ani de inchisoare.

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 de inchisoare, pentru devalizarea Cailor Ferate Romane

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, de magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Decizia judecatorilor nu este definitiva.

Barbatul care ameninta ca se arunca de pe o macara a vorbit cu negociatorii: Are probleme cu o familie din Pascani si vrea sa vorbeasca cu un parlamentar si cu presa (VIDEO)

Barbatul care protesteaza la inaltime in Bucuresti, amenintand ca se arunca de pe o macara, a vorbit cu negociatorii, informeaza B1 TV. Se pare ca barbatul, care a venit din Pascani, esteafectat emotional.

Fostul director CFR Marfa, Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Mihai Necolaiciuc a fost condamnat, miercuri, la 10 ani de inchisoare pentru fapte de abuz in serviciu prin care compania ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro. Decizia nu este definitiva, transmite Digi 24. Fostul director CFR Marfa se afla acum in inchisoare intr-un alt dosar in care a fost condamnat, in octombrie 2014, la 4 ani si sase luni de inchisoare fiind acuzat ca a cheltuit ilegal 2,7 milioane de euro din fondurile Bancii Europene de Investitii. Citeste in Sectiunea HotNews. ro Anticoruptie detaliile din Dosarul Achizitii de lux 1 - Mihai Necolaiciuc.

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat la 10 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, pentru multiple acuzatii de abuz in serviciu. Decizia nu este definitiva. Necolaiciuc ispaseste deja o alta condamnare, de patru ani si sase luni de inchisoare, pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro.

Barbatul care protesteaza pe macara in Bucuresti colaboreaza cu negociatorii, dar nu renunta.Perna pneumatica nu poate fi deschisa pentru ca sunt materiale de constructii langa macara

Barbatul in varsta de circa 40 de ani care s-a urcat duminica dimineata pe o macara de langa un bloc in constructie aflat in zona Calea 13 Septembrie, la intersectie cu strada Sebastian, refuza sa renunte la protestul sau desi discuta cu echipajul Politiei de negociatori, a precizat, pentru Agerpres, Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

Patroni din cinci judete, amendati pentru exploatarea angajatilor. La cat se ridica sanctiunile

Angajatori din Dambovita, Ialomita, Iasi, Tulcea, Prahova si Bucuresti au fost amendati de inspectorii de munca, pentru nereguli, cu peste 400. 000 de euro. Totodata, Inspectia Muncii a gasit 138 de persoane care lucrau la negru.

Statul vinde obligatiuni pentru populatie. Care sunt cele mai importante detalii ale emisiunii de titluri

Pentru prima data in ultimul deceniu romanii vor putea sa cumpere direct titluri de stat, Ministerul Finantelor urmand sa vanda in perioada 8-19 iunie titluri cu o valoare totala de 100 milioane lei. Care sunt detaliile emisiunii de obligatiuni si cum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )