Libnet.ro
UNICEF

07:30

Patroni din cinci judete, amendati pentru exploatarea angajatilor. La cat se ridica sanctiunile

România Liberă România Liberă,
Patroni din cinci judete, amendati pentru exploatarea angajatilor. La cat se ridica sanctiunile

Angajatori din Dambovita, Ialomita, Iasi, Tulcea, Prahova si Bucuresti au fost amendati de inspectorii de munca, pentru nereguli, cu peste 400. 000 de euro. Totodata, Inspectia Muncii a gasit 138 de persoane care lucrau la negru. continuă pe România Liberă

Sandoi: Locul cinci este onorabil pentru o nou-promovata

Tehnicianul Emil Sandoi a declarat, sambata, dupa victoria obtinuta de CS Universitatea Craiova in meciul cu CFR Cluj, scor 3-0, ca echipa sa, nou-promovata, a incheiat sezonul pe un loc cinci onorabil .

Guvernul elen ar putea amana o parte din programul anti-austeritate, pentru a ajunge la un acord cu creditorii

Guvernul ar putea amana o parte din masurile de anti-austeritate pentru a incheia un acord cu creditorii, a declarat ministrul de Interne Nikos Voutsis, informeaza Mediafax. Negocierile dintre oficialii eleni si.

Primarul din Tulcea, ARESTAT PREVENTIV pentru luare de mita

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost retinut, joi seara, in urma perchezitiilor facute la sediul primariei, la locuinta sa si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in 2014.

Romania ar putea risca sanctiuni din partea Comisiei Europene pentru ca nu a interzis la timp anumite substante periculoase pentru producerea masinilor

Romania risca sanctiuni din partea Curtii de Justitie a Uniunii Europene dupa ce tara noastra nu a pus in aplicare o Directiva a Comisiei Europene din august 2013 care prevedea interzicerea anumitor substante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )