Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cinci cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Galati au fost confirmate pozitiv cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Cinci cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Galati au fost confirmate pozitiv cu COVID-19

Anuntul a fost facut de Ministerul Apararii Nationale. A fost inceputa o ancheta epidemiologica, toate persoanele care au intrat in contact cu cei depistati pozitiv fiind introduse in izolare. La spital va fi demarata procedura de dezinfectie. Internarile au fost sistate. continuă pe Adevărul

Surse: 22 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focsani, confirmate cu COVID-19. Unitatea sanitara este inchisa de miercuri

Numarul persoanelor care au fost testate este insa mult mai mare. Pana miercuri se stia ca doua cadre medicale au contactat noul virus.

inca 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Focsani au fost diagnosticate cu COVID-19

Alti 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Popescu din Focsani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit.

inca 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Focsani au fost diagnosticati cu COVID-19

Alti 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Popescu din Focsani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit.

Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean Arad, in izolare Au intrat in contact cu un barbat confirmat cu coronavirus si decedat

Aproximativ 30 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Arad sunt in autoizolare timp de 14 zile, dupa decesul pacientului de 64 de ani infectat cu coronavirus, spune liderul Sanitas Arad, Otinel Sandru, care semnaleaza lipsa testarii si faptul ca echipamentele de protectie sunt de pe o zi pe alta.

Spitalul Militar de Urgenta din Focsani, inchis 48 de ore dupa ce doua cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19. Toti pacientii vor fi externati

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca au fost diagnosticate cu noul coronavirus doua persoane din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru.

Neamt: Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean cer autoizolarea, pentru a-si proteja familiile

Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt au solicitat conducerii unitatii sanitare conditii de cazare si hrana in alta parte decat locuinta proprie, pentru a se autoizola fata de familiile lor, de teama sa nu le transmita.

92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava, depistate cu noul coronavirus: inca se testeaza (FOTO)

Un numar de 92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta Federatia Sanitas din Romania, cu precizarea.

70 de cadre medicale de la Spitalul Obregia din Capitala, in carantina, dupa ce un pacient a fost diagnosticat cu COVID-19

70 de cadre medicale de la Spitalul Clinic dePsihiatrieProf. Dr. Al. Obregia au fost plasate in carantina, dupa ce unpacienta fost diagnosticat cu coronavirus. Barbatula fost.

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost infectate cu noul coronavirus: situatia pe judete

Potrivit ultimelor cifre publicate de autoritati joi, 153 de cadre medicale si persoanele auxiliar din sistemul medical erau confirmate cu noul coronavirus. Aproape jumatate din cei infectati, 70, sunt medici, iar in randul asistentelor medicale vorbim de 50 de persoane confirmate pozitiv.

153 de cadre medicale din spitalele din Romania, infectate cu coronavirus

153 de cadre medicale si personal auxiliar din spitalele din Romania au fost confirmate cu infectie cu coronavirus, a transmis astazi Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )