Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci motive pentru care Finantele nu colecteaza mai multi bani la buget. Sau cum opereaza cele 3 legi ale roboticii in cazul ANAF

Hotnews Hotnews,
 Cinci motive pentru care Finantele nu colecteaza mai multi bani la buget. Sau cum opereaza cele 3 legi ale roboticii in cazul ANAF

Niciodata Romania nu a performat foarte bine la capitolul colectare a taxelor. Cand era boom economic, era si evaziune mare, iar firmele faceau tot posibilul sa dea cat mai putin Statului. Apoi, cand s-a intrat in criza, scaderea incasarilor s-a transmis in diminuarea taxelor platite. Urmarea: ca sa suplimenteze nevoia de bani, au aparut noi taxe sau au fost marite cele existente. Dar sa ne uitam putin la cauzele reale ale incasarilor ANAF, aflate sub prognoze. Pentru ca an de an, Fiscul estimeaza un nivel al colectarii, iar la sfarsitul exercitiului bugetar constata ca a fost cam optimist. continuă pe Hotnews

Cinci motive pentru care Simona Halep poate castiga Roland Garros

Site-ul oficial WTA prezinta cinci motive pentru care jucatoarea Simona Halep poate castiga turneul de la Roland Garros, unde este cap de serie numarul patru.

WTA dechide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, WTA, deschide editia de azi cu un material despre Simona Halep, in care sunt date 5 motive pentru care romanca ar putea castiga turneul de grand slam, Roland Garros, de la Paris, care debuteaza in acest week-end.

WTA deschide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, WTA, deschide editia de azi cu un material despre Simona Halep, in care sunt date 5 motive pentru care romanca ar putea castiga turneul de grand slam, Roland Garros, de la Paris, care debuteaza in acest week-end.

4 motive pentru care femeile sunt infidele

Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de ThirdAge.

Subiectele zilei: Cat costa sa dai jos o bulina de pe un bloc care sta sa cada; Donatii electorale de sase milioane de lei. Alianta PSD-UNPR-PC a primit cei mai multi bani; Lista salariilor vedetelor TVR starneste revolta angajatilor. Stelian Tanase, acu

Cum se completeaza declaratia de venit pentru drepturi de autor. Majoritatea datelor ce trebuie trecute in formularul depus la fisc se afla deja pe adeverinta primita de la compania pentru care au fost prestate serviciile. Luni este ultima zi de. Corespondenta Digi24. Imagini din Casa Sindicatelor din Odessa, dupa masacrul in care au murit 46 de oameni. In Ucraina, cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale, armata a dislocat zeci de mii de soldati care vor avea o singura.

Barack Obama se va intalni in iunie cu mai multi lideri europeni, printre care si Basescu

Presedintele american Barack Obama are programata la 3-4 iunie, in Polonia, o intalnire cu mai multi sefi de stat ai tarilor din Europa Centrala si de Est, informeaza cotidianul bulgar Standart.

Mai multi politisti italieni au venit in Romania, pe urmele unor hoti de BICICLETE

Mai multi politisti italieni au venit in Romania, pe urmele unor romani care fura biciclete din Italia. Nu mai putin de 16 biciclete furate au fost gasite in casa unui barbat din Maramures. Omul.

Cinci semne ca ar trebui sa consumati mai multi carbohidrati

Carbohidratii sunt, in mod eronat, asociati cu cresterea in greutate si cu numarul crescut de calorii, dar de fapt acestia sunt o parte esentiala a unei diete echilibrate, in special daca sunteti o persoana activa din punct de vedere fizic. Bineinteles, carbohidratii sunt diferiti: cei care provin din zaharuri rafinate sau faina va pot face probleme in ceea ce priveste silueta, dar cei care provin de la cerealele integrale sau de la legume nu cresc atat de mult nivelul zaharului din sange. Exista anumite semne care va indica faptul ca aveti nevoie de un aport mai mare de carbohidrati in organism.

Cinci antrenori pentru banca tehnica a Stelei - Cine il poate inlocui pe Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a plecat de la Steaua, antrenorul semnand un contract valabil doi ani de zile cu Al-Hilal. Pentru locul ramas vacant se lupta nu mai putin de cinci tehnicieni.

Mai multi salariati de la Combinatul Amurco Bacau au intrat in greva foamei

Forma extrema de protest Combinatul de ingrasaminte chimice Amurco Bacau. 18 salariati au decis sa intre in greva foamei in semn de protest fata de patronat, care nu le-a mai platit salariile de trei luni, valoarea totala a restantelor salariale depasind trei milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )