Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cinci noi cazuri de coronavirus in Capitala - numarul total a ajuns la 64. Patru au legatura cu fostul ofiter MAI internat la Spitalul Dimitrie Gerota

Adevărul Adevărul,
Cinci noi cazuri de coronavirus in Capitala - numarul total a ajuns la 64. Patru au legatura cu fostul ofiter MAI internat la Spitalul Dimitrie Gerota

Inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota, ridicand numarul oamenilor pe care barbatul i-a infectat la 13. continuă pe Adevărul

UPDATE inca un caz confirmat de COVID-19 in Capitala. Numarul total de cazuri, in Romania, ajunge la 48

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca este un singur caz confirmat, cel al unei femei de 20 de ani din Bucuresti, contact cu fostul ofiter MAI. Anterior, managerul de la Matei Bals, Adrian Streinu Cercel a anuntat ca au fost confirmate doua noi cazuri.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 47.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri de coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 35

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 35, dupa ce miercuri dupa amiaza au fost confirmate alte trei noi cazuri. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Patru noi cazuri de coronavirus in Brasov si Covasna. Bilantul ajunge la 79 de romani infectati

Autoritatile au anuntat, in aceasta dupa-amiaza, patru noi cazuri de infectare cu coronavirus in Brasov si Covasna. Astfel, bilantul ajunge la 79 de romani infectati cu noul coronavirus.

UPDATE Patru noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul infectatilor a ajuns la 29 de persoane

Patru noi cazuri de infectare cucoronavirusau fost confirmate, in aceasta seara, in Bucuresti si in judetele Arad, Hunedoara si Caras-Severin. in Capitala este vorba despre o femeie de 47 de ani. Ceilalti trei ar fi intrat in aceasta dimineata in tara. Astfel, bilantul a ajuns la 29 de romani infectati. Din acestia sapte au fost declarati vindecati.

Trei noi cazuri de coronavirus in Romania. Numarul celor infectati creste la 35

Trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri dupa-amiaza.

UPDATE Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor a ajuns la 31 Surse: Unul dintre pacienti este gastroenterolog la Spitalul Gerota si este primul medic infectat din tara noastra

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 31, ultimele doua cazuri fiind confirmate miercuri dimineata. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 5 dintre pacienti s-au vindecat. UPDATE: Pacienta nr. 30 este medic gastroenterolog la Spitalul Gerota din Bucuresti si l-a ingrijit pe primul pacient confirmat cu coronavirus la acest spital, fostul politist in varsta de 60 de ani care a infectat alte 5 persoane, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este primul medic infectat cu coronavirus in Romania.

Patru noi cazuri de coronavirus la Constanta. Bilantul victimelor ajunge la 68

Inca patru noicazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost declarate, vineri, la Constanta.

Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor a ajuns la 30 Este al 12-lea caz in Bucuresti

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 30. Este vorba despre o femeie din Bucuresti care a intrat in contact cu fostul politist ce fusese internat la Spitalul Gerota.

12 noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in tara

ACTUALIZARE - Cazul numarul 29 de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, marti seara, in Bucuresti. --- * ACTUALIZARE - inca 3 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate marti seara. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 28 de cazuri. --- Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )