Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cinci persoane banuite ca au aruncat in aer mai multe bancomate, trimise in judecata de procurorii DIICOT

B1 B1,
Cinci persoane banuite ca au aruncat in aer mai multe bancomate, trimise in judecata de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au trimis in judecata cinci persoane bnuite ca anul trecut au aruncat in aer mai multe bancomate, prejudiciul cauzat fiind de aproape 120. 000 de lei. Cele cinci persoane au fost trimise in judec. continuă pe B1

Hotii care au aruncat in aer mai multe bancomate, la judecata. Sunt acuzati de comiterea a 11 infractiuni

Procurorii DIICOT au trimis in judecata cinci persoane, pe lista acuzatiilor numarandu-se constituirea unui grup infractional organizat, furtul calificat, nerespectarea regimului materiilor explosive, distrugere, furt calificat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

Hotii care au aruncat in aer bancomate din Galati, trimisi in judecata de catre procurorii DIICOT. Rechizitoriul are 10 capete de acuzare

Cinci persoane au fost trimise in judecata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Galati dupa ce anul trecut au aruncat in aer mai multe bancomate, prejudiciul cauzat fiind de aproape 120. 000 de lei.

China raporteaza cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele cinci luni. Unde au aparut

China a raportat, miercuri, cele mai multe cazuri de Covid-19 din ultimele cinci luni, intensificand restrictiile care includ plasarea in carantina a patru orase, a doua mare economie a lumii incercand sa impiedice un nou val de infectii, transmite Reuters.

Politia Locala Targoviste a adunat de pe strazi mai multe persoane fara adapost

Mai multe persoane fara adapost, care dormeau sub cerul liber, au fost adunate de pe strazile din Targoviste de catre Politia Locala si duse in adaposturile Primariei.

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri noi se inregistreaza in Bucuresti, Timis si Cluj

Grupul de Comunicare Stategica a raportat, joi, 14 ianuarie, inca3. 525 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, la nivel national. Dintre acestea, cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 560),.

Guvernul se reuneste vineri in sedinta online Mai multe acte normative privind vaccinarea, pe masa Executivului

Guvernul va avea vineri sedinta in sistem online, incepand cu ora 14. Premierul Florin Citu a anuntat ca vor fi adoptate mai multe acte normative privind vaccinarea.

18 centre de vaccinare anti-COVID, amenajate in judetul Galati. Cele mai multe vor functiona in camine culturale si sali de sport

Au fost stabilite centrele de vaccinare anti-COVID care vor functiona in etapa a doua si a treia, in judetul Galati. Toate centrele au fost avizate temporar de Directia de Sanatate Publica Galati. Cele mai multe dintre ele au fost ameajate in camine culturale, sali de sport si sali de spectacole.

Mai multe documente privind COVID-19 ale EMA, tinta unui atac cibernetic

Mai multe documente sustrase in timpul unui atac cibernetic asupra Agentiei Europene pentru Medicamente EMA) legate de tratamente contra COVID-19 au fost difuzate online, a anuntat marti EMA, potrivit Reuters si dpa, scrie Agerpres.

Mai multe documente privind COVID-19 ale EMA, tinta unui atac cibernetic

Mai multe documente sustrase in timpul unui atac cibernetic asupra Agentiei Europene pentru Medicamente EMA) legate de tratamente contra COVID-19 au fost difuzate online, a anuntat astazi EMA, potrivit presei internationale.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )