Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav pe DN 6

România Liberă România Liberă,
Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav pe DN 6

Un accident grav s-a produs, vineri seara, in sectorul Balota al drumului national DN 6, fiind ranite cinci persoane, dintre care doua foarte grav, a declarat, pentru AGERPRES, prim-adjunctul comandantului ISU Mehedinti, Florentin Dragomir. continuă pe România Liberă

Accident grav la Targu-Jiu. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, in urma unui accident de circulatie care a avut loc vineri intr-un sens giratoriu din municipiul Targu-Jiu. Potrivit IPJ Gorj, politistii din cadrul Politiei Municipiului Targu-Jiu au fost sesizati de un participant la traficul rutier despre faptul ca pe strada Unirii s-a produs un accident rutier cu victime.

Accident grav la Albesti, in judetul Mures. Patru persoane au fost ranite

Traficul rutier pe DN 13/E 60, an localitatea Albesti, judetul Mures, a fost oprit, joi, in ambele sensuri in urma unui accident rutier, informeaza politia. Patru persoane au fost ranite.

Doi copii raniti intr-un accident rutier. O autocisterna ce transporta lapte a lovit un autobuz in zona autogarii din Cluj

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineata, la Cluj, in zona autogarii. Zece persoane au fost ranite, printre care si doi copii de 7 si 16 ani, un baiat si o fata. Politistii spun ca soferul autocisternei nu a pastrat distanta regulamentara si a intrat in autobuz cand acesta oprise la o trecere de pietoni.

18 morti, printre care 12 politisti, intr-un accident rutier in Sinai

Optsprezece persoane, printre care doisprezece politisti egipteni, au fost ucise miercuri intr-un accident rutier in sudul Peninsulei Sinai din estul Egiptului, a anuntat Ministerul de Interne, transmite AFP.

Si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto. Ce a aparut la TV dupa doi ani de la inmormantare

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune. Abragh Mohamed a.

Accident grav in judetul Sibiu. Cinci victime

In aceasta dimineata, a avut loc un accident cu posibil cinci victime, la intersectia DN1 cu DJ 106, spre Cisnadie. Potrivit primelor informatii primite de la IPJ Sibiu, cauza accidentului a fost neacordarea de.

Accident grav la Flamanzi. Un camion lasat de izbeliste s-a rasturnat in sant iar un copil a ajuns in stare grava la spital

La un pas de tragedie. Un autocamion s-a rasturnat intr-un sant dupa ce a izbit o masina si a distrus piciorul unui copil aflat la marginea drumului. Copilul a fost dus la spital.

UPDATE. Accident grav pe soseaua de centura a Brasovului. Traficul a fost oprit mai bine de o ora

Un accident in lant s-a produs, miercuri dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Brasov, informeaza Centrul Infotrafic al politiei Romane. Patru autoturisme au fost avariate grav.

Accident grav pe soseaua de centura a Brasovului. Traficul este oprit

Un accident in lant s-a produs, miercuri dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Brasov, informeaza Centrul Infotrafic al politiei Romane. Patru autoturisme au fost avariate grav.

UPDATE. Circulatia DN1 Turda Cluj-Napoca, oprita doua ore din cauza unui accident grav

Traficul rutier este oprit pe DN1 Turda Cluj-Napoca a fost oprit aproape doua ore pe raza localitatii Feleacu, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )