Libnet.ro
UNICEF

21:01

Doi copii raniti intr-un accident rutier. O autocisterna ce transporta lapte a lovit un autobuz in zona autogarii din Cluj

Adevărul Adevărul,
Doi copii raniti intr-un accident rutier. O autocisterna ce transporta lapte a lovit un autobuz in zona autogarii din Cluj

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineata, la Cluj, in zona autogarii. Zece persoane au fost ranite, printre care si doi copii de 7 si 16 ani, un baiat si o fata. Politistii spun ca soferul autocisternei nu a pastrat distanta regulamentara si a intrat in autobuz cand acesta oprise la o trecere de pietoni. continuă pe Adevărul

18 morti, printre care 12 politisti, intr-un accident rutier in Sinai

Optsprezece persoane, printre care doisprezece politisti egipteni, au fost ucise miercuri intr-un accident rutier in sudul Peninsulei Sinai din estul Egiptului, a anuntat Ministerul de Interne, transmite AFP.

Adriana Bahmuteanu, implicata intr-un accident rutier

Accident rutier in Egipt. Au murit 18 oameni, dintre care 12 politisti

Optsprezece persoane, printre care doisprezece politisti egipteni, au fost ucise miercuri intr-un accident rutier in sudul Peninsulei Sinai din estul Egiptului.

FOTO Accident rutier mortal pe DN 68 Hateg - Caransebes, provocat de un sofer care a intrat pe contrasens

Un sofer a murit zdrobit intr-un accident rutier petrecut marti dimineata in apropiere de Hateg, pe Drumul National 68. Barbatul a intrat cu masina pe contrasens si a lovit un alt autoturism.

Accident rutier grav in Capitala. Troleibuzele nu pot circula

Accident rutier grav in Capitala. Doua masini s-au lovit in preajma Ministerului Sanatatii. La fata locului a venit Politia si Ambulanta. Din cauza accidentului, mai multe troleibuze au ramas.

UPDATE Cel putin cinci morti si trei raniti intr-un incident armat in SUA

Cel putin cinci oameni au fost ucisi si trei sau patru au fost raniti miercuri noapte intr-un incident armat din orasul Wilkinsburg, aflat in apropiere de Pittsburgh, statul Pennsylvania, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )