Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni din cauza grevei Luftansa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cinci zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni din cauza grevei Luftansa

Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni dus-intors catre Munchen si Frankfurt au fost anulate miercuri dimineata din cauza grevei Lufthansa, a declarat directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Valentin Iordache. continuă pe Wall-Street Ro

Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni, anulate din cauza grevei Lufthansa

Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni cu rutele Munchen si Frankfurt au fost anulate miercuri dimineata din cauza grevei Lufthansa, a anuntat directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti,.

Zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni

Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni dus-intors catre Munchen si Frankfurt au fost anulate miercuri dimineata din cauza grevei Lufthansa, a declarat directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi.

Lufthansa: Aproximativ 1000 de zboruri anulate din cauza grevei pilotilor

Lufthansa, cea mai mare companie aeriana europeana, va anula astazi aproximativ 1. 000 de zboruri, inclusiv 52 de zboruri pe distante lungi, dupa ce sindicatul german al pilotilor, Cockpit, a declansat a 13-a greva din ultimele 18 luni, transmit Xinhua si Reuters.

Meciul Halep - Azarenka, de la US Open, intrerupt in setul 3 din cauza ploii

Meciul dintre Simona Halep, a doua favorita, si belarusa Victoria Azarenka, cap de serie numarul 20, a fost intrerupt, miercuri, din cauza ploii, in setul trei, in sferturile de finala ale turneului de tenis US.

Drumul disperarii. Au fugit de razboi si risca sa-si piarda viata din cauza epuizarii - VIDEO

Au fugit de razboi si risca sa-si piarda viata din cauza epuizarii. Copii care au rani pe talpi de la drumul lung si epuizant, parinti storsi de puteri care-si tin copiii in brate.

VIDEO Meci de fotbal suspendat din cauza incidentelor din tribune

Meciul de calificare la Cupa Mondiale din 2018, dintre Malaysia si Arabia Saudita, disputat pe arena Shah Alam din Selangor, a fost suspendat cu trei minute inainte de final, din cauza incidentelor produse de.

Insula greceasca Lesbos, in prag de colaps din cauza refugiatilor. Autoritatile se plang ca au ajuns la capatul resurselor (VIDEO)

Insula greceasca Lesbos se afla in prag de colaps din cauza celor 2. 000 de refugiati care sosesc zilnic aici. Autoritatile se plang ca nu mai au apa si mancare pentru a-i putea ajuta, informeaza B1 TV.

Autostrada inchisa la mai putin de un an de la inaugurare. Circulatia va fi suspendata din cauza unor crapaturi in asfalt

22 de kilometri din autostrada Sibiu-Orastie vor fi inchisi traficului incepand de astazi. Astfel intre Saliste si Cunta circulatia va fi suspendata din cauza unor crapaturi in asfalt. Lucrarile de.

Greva de la Lufthansa afecteaza 140.000 de pasageri. Cate zboruri au fost anulate

Din cauza grevei pilotilor de la Lufthansa, compania aeriana europeana, va anula circa 1. 000 de zboruri, inclusiv 52 de zboruri pe distante lungi, care vor afecta aproximativ 140. 000 de pasageri.

Greva pilotilor de la Lufthansa afecteaza si Romania. Cinci zboruri dus-intors catre Munchen si Frankfurt au fost anulate

Greva de miercuri a pilotilor de la Lufthansa afecteaza 140. 000 de pasageri, aproximativ 1000 de curse ale companiei fiind anulate, iar protestatarii au avertizat ca vor avea loc noi actiuni daca membrii conducerii nu isi vor imbunatati oferta in negocierile de reducere a costurilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )