Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine canta in semifinala Eurovision de maine, transmisa din Salina Turda

ADPM ADPM,
Cine canta in semifinala Eurovision de maine, transmisa din Salina Turda

Semifinala Eurovision de maine seara va fi transmisa, in premiera, din Salina Turda, dorindu-se promovarea acestei atractii turistice atat pe teriorul tarii, cat si peste hotare. Iata cine sunt concurentii care vor canta in show-ul de duminica. continuă pe ADPM

Semifinala Eurovision Romania de la Salina Turda, difuzata de mai multe televiziuni din strainatate: TVR este felicitata pentru curaj VIDEO

Televiziunea Romana realizeaza o premiera in istoria concursului international Eurovision organizand un show la o adancime de 90 de metri, in Salina Turda. Doina Gradea, director general al TVR a declarat ca mai multe televiziuni din strainatate sunt interesate sa preia imaginile.

Familia Regala, impresionata de piesa cu care a participat la semifinala Eurovision Romania: Vrea sa multumeasca personal (VIDEO)

Familia Regala a Romaniei s-a declarat impresionata de piesa cu care a participat la cea de-a treia semifinala Eurovision Romania 2018, care a avut loc la Craiova. Este vorba despre melodia.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )