Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine este Achim Irimescu, posibil ministru al Agriculturii in Guvernul Ciolos

Adevărul Adevărul,
Cine este Achim Irimescu, posibil ministru al Agriculturii in Guvernul Ciolos

Achim Irimesc, fost secretar de stat, are cele mai mari sanse sa preia Ministerul Agriculturii, dupa ce Mihail Dumitru a refuzat oferta premierului desemnat, Dacian Ciolos. continuă pe Adevărul

Specialistul Achim Irimescu, in carti pentru Ministerul Agriculturii

Fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii Achim Irimescu ar putea prelua functia de ministru al Agriculturii in viitorul Cabinet Ciolos, au declarat, pentru HotNews, surse politice. Potrivit acestora, premierul desemnat i-ar fi propus deja lui Irimescu portofoliul Agriculturii.

Surse: Achim Irimescu ar putea fi alegerea lui Ciolos pentru Ministerul Agriculturii

Achim Irimescu ar putea fi noul ministru al Agriculturii, dupa ce numele vehiculat in ultimul timp pentru preluarea acestui portofoliu, Mihail Dumitru, a refuzat oferta, au declarat surse oficiale.

MISTERUL CONTINUA! Cine este actorul de la Hollywood infectat cu HIV!

O alta bomba sta sa explodeze la Hollywood. Un mare actor a fost diagnosticat cu HIV inca din urma cu doi ani, insa acesta se teme sa faca publica vestea de frica ca si-ar putea pierde fanii si ar putea fi dat in judecata de femeile cu care a avut relatii amoroase. Actorul, cu varsta intre 40 si 50 de ani, este cunoscut ca fiind mare Playboy.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )