Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cine este barbatul care l-a asasinat pe ambasadorul rus la Ankara

Adevărul Adevărul,
Cine este barbatul care l-a asasinat pe ambasadorul rus la Ankara

Barbatul care l-a ucis pe ambasadorul Rusiei in Turcia Andrei Karlov avea 22 de ani, absolvise o scoala de politie in urma cu doi ani si facea parte din fortele antirevolta din Ankara, scrie avazturk. com. continuă pe Adevărul

S-A SATURAT DE SINGURATATE: Liviu Varciu SE CASATORESTE! Vezi cine este norocoasa care ii va fi nevasta...

Liviu Varciu pare are planuri mari de viitor. Vedeta este ferma in a-si umple golul singuratatii din viata lui. Conform lui Chef Scarlatescu, Liviu urmeaza sa se casatoreasca cu sora sa,.

Turcia: Barbatul care l-a ucis pe ambasadorul Rusiei avea 22 de ani si facea parte din fortele antirevolta din Ankara

Barbatul care l-a ucis pe ambasadorul Rusiei in Turcia Andrei Karlov avea 22 de ani, absolvise o scoala de politie in urma cu doi ani si facea parte din fortele antirevolta din Ankara, scrie News. ro citand avazturk. com.

Barbatul care l-a ucis pe ambasadorul Rusiei la Ankara apartinea retelei clericului Fethullah Gulen, afirma un oficial turc

Se pare ca tragatorul care l-a ucis pe ambasadorul rus in Turcia, luni, a apartinut retelei clericului Fethullah Gulen, care se crede ca a stat in spatele puciului organizat in Turcia in luna iulie, a declarat un oficial de securitate, citat de Reuters.

Barbatul care l-a ucis pe ambasadorul Rusiei la Ankara apartinea retelei clericului Fethullah Gulen, afirma un oficial turc/ Gulen neaga si condamna atacul

Se pare ca tragatorul care l-a ucis pe ambasadorul rus in Turcia, luni, a apartinut retelei clericului Fethullah Gulen, care se crede ca a stat in spatele puciului organizat in Turcia in luna iulie, a declarat un oficial de securitate, citat de Reuters. Fethullah Gulen condamna insa categoric uciderea ambasadorului si sustine ca nu a avut niciun amestec in acest act atroce.

EL este BARBATUL pe care TEO TRANDAFIR il iubeste!

Teo Trandafir a facut o declaratie, in direct la TV, in cadrul emisiunii pe care o prezinta. Potrivit Libertatea. ro, vedeta i-a marturisit unui jurat de la Bravo, ai stil!, ca il.

Electorii americani decid astazi cine este urmatorul presedinte al SUA. Constitutia le permite sa schimbe rezultatul votului din noiembrie

Luni are loc in Statele Unite inca o etapa de alegere a viitorului presedinte. Sistemul electoral american, creat in 1787, este destul de complicat. Presedintele nu este ales direct, ci de cei 538 de electori care reprezinta votul direct. Acesti electori vor decide luni cine va fi presedintele Statelor Unite, aminteste Radio Romania Actualitati.

Campania de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare, coordonata de doi israelieni: Cine sunt strategii care i-au ajutat pe social-democrati sa castige alegerile

Doi strategi israelieni au coordonat campania de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Este vorba despre Moshe Klughaft si Sefi Shaked care au gadit o campanie agresiva si creativa ca.

CCR a decis: Eliminarea celor 102 taxe este CONSTITUTIONALA. Care a fost reactia lui Liviu Dragnea

Curtea Constitutionala a decis, vineri, ca Legea PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, este constitutionala, informeaza News. ro. Presedintele Curtii Constitutionale,.

CCR a decis: Eliminarea celor 102 taxe este CONSTITUTIONALA. Care a fost reactia lui Liviu Dragnea

Curtea Constitutionala a decis, vineri, ca Legea PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, este constitutionala, informeaza News. ro. Presedintele Curtii Constitutionale,.

Ne-am despartit cu zambetul pe buze. La ei nu te-ai fi asteptat. Care este cuplul care si-a spus ADIO (FOTO)

Chiar daca cele mai multe cupluri din showbiz au obisnuit ca dupa ce se despart sa semene furtuna in urma lor, iata ca exista si varianta in care oamenii pot ramane in relatii amiabile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )