Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine este comandantul Diviziei NATO din Romania: un tanar general roman, veteran al razboiului din Afganistan

Hotnews Hotnews,
 Cine este comandantul Diviziei NATO din Romania: un tanar general roman, veteran al razboiului din Afganistan

Ministrul Mircea Dusa va asista luni la ceremonia de predare - primire a comenzii Diviziei 1 Infanterie DACICA catre Divizia Multinationala de Sud-Est, la sediul marii unitati din Bucuresti, informeaza MApN. In cadrul ceremoniei, va fi numit si noul comandant al Diviziei Multinationale de Sud-Est, generalul de brigada Ovidiu-Liviu Uifaleanu, care pana la aceasta data a indeplinit functia de comandant al Brigazii 81 Mecanizata General Grigore Balan, el avand in cariera misiuni internationale in Afganistan si Bosnia. continuă pe Hotnews

O imagine a starnit controverse pe Facebook: Este masina unei institutii din Romania, pe teritoriu romanesc. ASA NU SE MAI POATE! (FOTO)

O imagine a starnit controverse printre utilizatorii Facebook dupa ce liderul PRU, Bogdan Diaconu, a facut-o publica. O masina a Politiei Locale din Targu Secuiesc este subiectul dezbatut aprins printre fanii.

Sondaj CSCI: Care este increderea in politicienii din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Astfel, conform sondajului realizat in perioada septembrie.

Mesajul lui Ronnie O`Sullivan pentru fanii snooker-ului din Romania

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie OSullivan, le-a transmis fanilor din Romania un mesaj prin intermediul unei inregistrari video: Salut, sunt Ronnie OSullivan si sunt nerabdator sa vin in Romania.

Documentarul despre cantareata Amy Winehouse, in cinematografele din Romania, din 18 septembrie

Filmul Amy, regizat de Asif Kapadia, care spune povestea din spatele scenei a cantaretei Amy Winehouse, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 18 septembrie. Pentru realizarea documentarului, regizorul.

Lantul hotelier Sheraton a intrat pe piata din Romania

Lantul hotelier Starwood Hotels and Resorts a intrat oficial pe piata din Romania cu brandul Sheraton, dupa ce a semnat un contract de franciza pe cel putin 20 de ani cu Grand Plaza Hotel, transmit surse din presa.

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1.

Sandra Bullock, indragostita. Cine este barbatul din viata ei

Actrita americana Sandra Bullock, in varsta de 51 de ani, are o relatie cu un fotograf profesionist din Los Angeles, Bryan Randall.

Romania este printre ultimele tari din Europa la reciclarea deseurilor electronice

Romania este printre ultimele state in Europa la reciclarea deseurilor electronice, alaturi de Spania si Cipru, cu o rata de colectare de sub 20%, in timp ce la nivel european sunt recuperate doar o treime din telefoane, computere si televizoare,.

Un rapper american, nemultumit de cazarea din Romania: Tot ce se afla in camera asta este mai vechi decat mine (FOTO)

Rapperul american Xzibit a venit in Romania unde joi, 27 august, a sustinut un concert, dar s-a declarat dezamagit de cazarea pe care a avut-o. Cateva poze postate pe Facebook aduce Romania intr-o lumina deloc.

Cat a exportat Lidl din Romania

Reprezentantii retailerului german Lidl, prezent oficial pe piata locala din 2011 cand a preluat reteaua Plus, spun ca in prezent peste jumatate din cifra de afaceri a companiei este obtinuta din vanzarea de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )