Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romania este printre ultimele tari din Europa la reciclarea deseurilor electronice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania este printre ultimele tari din Europa la reciclarea deseurilor electronice

Romania este printre ultimele state in Europa la reciclarea deseurilor electronice, alaturi de Spania si Cipru, cu o rata de colectare de sub 20%, in timp ce la nivel european sunt recuperate doar o treime din telefoane, computere si televizoare,. continuă pe Wall-Street Ro

Studiul care face de rusine Romania. Suntem printre ultimii

Romania este printre ultimele state in Europa la reciclarea deseurilor electronice, alaturi de Spania si Cipru, cu o rata de colectare de sub 20%, in timp ce la nivel european sunt recuperate doar o treime din tel.

Studiu: Romania, codasa Europei la reciclarea gunoaielor

Romania este printre ultimele state in Europa la reciclarea deseurilor electronice, alaturi de Spania si Cipru, cu o rata de colectare de sub 20%, potrivit unui studiu al Natiunilor Unite si Interpol.

Cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est da in judecata Turcia

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a.

Anuntul facut de Mirel Radoi dupa eliminarea Stelei din Europa League

Fotbalul este nedrept. Este frustrant sa joci bine si sa ramai acasa. Este un pic dezamagitor. Dar baietii merita felicitari pentru rezultat, atitudine si coeficient. Este clar ca toti suntem vinovati, dar nu voi.

Franta critica dur atitudinea unor state din Europa de est fata de criza refugiatilor

Refuzul unor state europene, mai ales al celor din est, de a primi refugiati este scandalos, a declarat ministrul de Externe al Frantei, Laurent Fabius, conform Sputnik. Uniunea Europeana in acest.

Criza refugiatilor: Ministrul francez de Externe considera scandaloasa atitudinea anumitor tari din estul Europei

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a apreciat duminica drept scandaloasa atitudinea anumitor tari din estul Europei in fata crizei refugiatilor, incepand cu Ungaria, transmite AFP.

Madalin Voicu: Nu cred ca Romania este vizata de imigranti

Madalin Voicu a vorbit in emisiunea Subiectiv de la Antena 3 despre atitudinea Ungariei privind criza imigrantilor, dar si despre posibilitatea ca Romania sa fie vizata de un val de imigranti. Atitudinea.

Mirel Radoi, desfiintat! Cel mai dur atac, dupa eliminarea din Europa League

Steaua a ratat calificarea in grupele Europa League dupa a ce pierdut duelul cu Rosenborg, scor 3-1 la general. Adi Matei, fost jucator la Steaua, il critica pe Radoi, pe care il considera vinovat de.

Un europarlamentar liberal ii cere premierului Ponta sa spuna daca Romania este pregatita sa faca fata migrantilor

Eurodeputatul PNL Daniel Buda i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, in conditiile in care tarii noastre i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca, informeaza Mediafax.

Lui Ponta i se cere sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru criza imigrantilor

Daniel Buda, eurodeputat PNL, i-a cerut, luni, lui Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, mai ale ca Romaniei i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3578 seconds )