Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine este femeia care a deschis focul la sediul YouTube si apoi s-a sinucis

Adevărul Adevărul,
Cine este femeia care a deschis focul la sediul YouTube si apoi s-a sinucis

Presupusa autoare a atacului armat de la sediul YouTube, unde trei persoane au fost ranite, este o locuitoare in varsta de 39 de ani a orasului San Diego, identificata de doi reprezentanti ai agentiilor de aplicare a legii drept Nasim Aghdam, relateaza The ssociated Press. continuă pe Adevărul

Cine este femeia care a deschis focul la sediul YouTube

Presupusa autoare a atacului armat de la sediul YouTube, unde trei persoane au fost ranite, este o locuitoare in varsta de 39 de ani a orasului San Diego, identificata de doi reprezentanti ai agentiilor de aplicare a legii drept Nasim Aghdam, relateaza The ssociated Press.

Cine este femeia care a deschis focul la sediul YouTube din SUA

Presa americana a descoperit, insa, identitatea femeii. Se numea Nasime Aghdam si avea un site despre cultura persana si alimentatia vegana. Ea postase si cateva mesaje critice la adresa Youtube. Luna.

Cine este consilierul care s-a dat la radio drept admirator al ministrului sportului, Ioana Bran

Vine din judetul Satu Mare, ca si ministrul Ioana Bran. A fost unul dintre cei doi consilieri care au sunat la Europa FM si s-au prezentat drept ascultatori. inainte de toate, as dori sa o felicit pe.

LIVE VIDEO Incident armat la sediul Youtube din California. Suspectul, o femeie, s-ar fi sinucis

O femeie, suspectata ca ar fi deschis focul la sediul Youtube din San Bruno, California, a fost gasita moarta de catre fortele de ordine care banuiesc ca aceasta s-ar fi sinucis. Politistii spun ca alte patru persoane au fost ranite si ca acestea au fost transportate la spital.

VIDEO Incident armat la sediul YouTube din California. Suspectul, o femeie, s-ar fi sinucis

O femeie, suspectata ca ar fi deschis focul la sediul YouTube din San Bruno, California, a fost gasita moarta de catre fortele de ordine care banuiesc ca aceasta s-ar fi sinucis. Politistii spun ca alte patru persoane au fost ranite si ca acestea au fost transportate la spital.

Focuri de arma au fost trase langa sediul Youtube din California

Focuri de arma au putut fi auzite langa sediul YouTube din San Bruno, nordul Californiei, transmite Reuters.

Focuri de arma au fost trase langa sediul Youtube din California

ACTUALIZARE 10:33 Presupusa autoare a atacului de la YouTube identificata a fost identificata drept Nasim Aghdam din San Diego. ------------ Focuri de arma au putut fi auzite langa sediul YouTube din San Bruno, nordul Californiei, transmite Reuters.

Cum a aflat o femeie cine este amanta sotului ei. Acum, de cate ori ma intalnesc cu unul dintre ei, intreb: unde arde?

O tanara a reusit sa afle ca sotul ei avea o aventura, dar si cine este amanta lui, folosind o metoda foarte simpla. Cand eram casatorita, am avut senzatia ca sotul meu ma insela. Am gasit un.

Atac la YouTube: cine e femeia care a ranit trei persoane

Unul dintre sediile YouTube a fost tinta unui atac armat pe 3 aprilie. Cinci persoane au fost ranite, dar a fost prinsa persoana care a facut toate astea. Atacul armat la sediul YouTube a dus la moartea unei persoane si ranirea altor patru. Focurile de arma la sediul YouTube din San Bruno, California, au fost [].

EXATLON: Surpriza de proportii! Cine e femeia pe care Giani Kirita o iubeste de doi ani

S-a aflat pe cine iubeste Giani Kirita. Concurentul Exatlon si-a deschis sufletul colegilor, povestindu-le ca de doi ani iubeste aceeasi fata. Giani sufera de doi ani, in tacere, dupa o fata despre care a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )